Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek_Trójmiasto

Kobiety co sądzicie o facetach bez wojska ?

Polecane posty

Gość Maciek_Trójmiasto

Mam kategorie A lecz w wojsku nie byłem ze względu na studia no i w ogóle mnie to nie rajcuje aby uczyć sie strzelać do ludzi ,można powiedzieć że jestem raczej pacyfistą. No ale jakie jest wasze zdanie kobety ?

Gość gość
a kto dzisiaj idzie do wojska, a druga sprawa i tak automatycznie bedziesz w rezerwie i jakies szkolenie Cię spotka:)

Gość gość
Dziwne pytanie ,bo teraz nie ma poboru do wojska więc o co ci właściwie chodzi,wszyscy są bez wojska

Gość gość
a w wojsku są rózne specjalności a choćby finansista,czy służby materiałowe-zaopatrzeniowe ,kadrowe,i nie maja nic ze strzelaniem wspólnego

Gość gość
Tylko mameje i cio/ty unikają wojska!

Gość błękitnaa
To bez znaczenia.

Gość gość
12:26 Piszesz o pracownikach cywilnych wojska. Żołnierze strzelają obojętnie czy to kierowca,logistyk czy medyk.

Gość gość
synku, jakie ty niby studia robisz skoro się nie załapałeś, ze od lat nie ma poboru. Starzy ciebie w piwnicy trzymali, czy jakos tak umysł nie ogarnia otaczającego świata?

Gość Carycka
Powinni przewrocic obowiazek sluzby wojskowej. Nie byloby dzis tylu zbyt wrazliwych, ci/pasnych, zeby nie powiedziec, mamej

Gość gość
Ja w wojsku byłem ale mój brat już kombinował,często otrzymywał listy z WKU ale studiował chyba z 10 lat potem stukneła mu 30tka a on nie mógł znalezc pracy po studiach bo nigdzie nie chcieli marketingowców od zarządzania od paru lat robi w jakimś markecie jako sprzedawca i dalej jak za czasów studiów przynosi mamie rzeczy do prania,mama robi kanapki do pracy,mama ugotuje obiad,wyprasuje koszule itd. Takie to są chłopaki bez wojska.

Gość gość
Coś się wam po pieprzyło,wy chyba nie wiecie w jakich czasach żyjecie ,dziś nie ma poboru do wojska i nie ma w związku z tym unikania wojsaka.Dziś wiele osób chce pracować w wojsku ,bo wojskowi mają wiele przywilejów