Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TRZECIE dziecko.

Polecane posty

Gość gość

Temat dla zainteresowanych.

Gość gość
a jak cofną 500+ to co zrobisz?

Gość gość
12 29 ja mam pytanie jestem mamą 5 dzieci które aktualnie są w wieku 26 23 19 17 i 14 powiedz mi jak to możliwe , że je wychowałam bez 500 plus aktualnie biorę na 14 pięćset złotych bo przysługuje nam tylko na niego z racji dochodu i w marcu wiem już , że je tracę 17 letnia córka będzie miała 18 i automatycznie mi 500 zabiorą . Ja pytam poważnie co ma 500 do moich dzieci i ogólnie dzieci ? mój syn najstarszy 26 letni pozostawał na naszym utrzymaniu do 25 roku życia bo studiował dziennie 23 letnie jest za granica na studiach we Włoszech NIE ROZUMIEM JAK MOŻNA MYŚLEĆ W SPOSÓB TRZECIE DZIECKO I CO JAK 500 ZABIORĄ i tak zabiorą bo to jest świadczenie do 18 lat a dziecko w wieku 18 lat nie przestaje nagle jeść , pić i żyć tylko kosztuje więcej i więcej .

Gość gość
Ja też oczekuje trzeciego dziecka na dniach:-) bardzo się cieszę! A za 500+ to można utrzymać psa a nie dziecko. Jest to jakaś pomoc owszem ale ludzie którzy myślą że inni decydują się na dzieci dla 500 zł są naprawdę niepoczytalni! Jak można w ogóle myśleć w taki sposób.

Gość gość
Mi się zawsze marzyla 3!! W tamtym roku w listopadzie urodziłam córcia Synek ma 3 latka Nie chciałam dużej różnicy wieku A do najmłodszych już nie należę Do 35 chciałabym jeszcze jedno Nie wyobrażam sobie planowania dziecka ze względu na 500+ ile to jest??? Ubierz dziecko oplac wszystko Samo przedszkole ponad 200 zł miesięcznie Oczywiście jest to pomoc, ale ona powinna być już dawno temu!!!

Gość gość
Już się nie odzywała, już nie ma nic więcej do powiedzenia.

Gość gość
Za co? Ludzie jakie macie miesxkania ile zarabiacie?

Gość gość
Dom 210 m2, dochdy w granicach 15-20 tys. Miesięczne. To chyba starczy na trójkę dzieci.

Gość gość
tu należy zadać pytanie czy mam na tyle żeby mi wystarczyło na kpienie dobrego i zdrowego życia dziecku ? Mała Anielka umarła 26 października :-( rodzice uzbierali potrzebne pieniądze , a i tak coś poszło nie tak bo odeszła do aniołków :-( To ile trzeba zapłacić za dobre zdrowe i rozsądne życie małego człowieka ?

Gość gość
500 tyle kosztuje życie ludzkie

Gość gość
Każdy robi tyle dzieci ile chce i co komu do tego?

Gość gość
Ja rodziłam dawno, dawno temu. Nie mieliśmy warunków, a dzieci 4 Bywało ciężko, ale teraz z biegiem lat wiem, że warto było :) Wszystko się zawsze poukłada! Dzieci wykształcone i każde ma super życie, a wychowywały się w jednym pokoju :)

Gość gość
Kogoś boli 500+ Łaski państwo nie robi, że daje!! W innych krajach dają od dawna i to dużo więcej!!!!!!!!!!!

Gość gość
Właśnie ci, którzy biorą socjal za granicą najbardziej marudzą na Nasze 500+ hhahahhaha nie pojmuję!Zawiść do potęgi

Gość gość
ja pieprzę jak się rozmnażają

Gość gość
11 50 rany jakie słownictwo ;-0

Gość gość
Dzieci wykształcone i każde ma super życie, a wychowywały się w jednym pokoju usmiech.gif vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv z wami na kupie? smutne, bo dziec***atrzyły jak uprawiacie seks...

Gość gość
Smutne to jest to że Polka Polce nawet biedy zazdrości!!!!

Gość gość
ale Ona napisała , że dzieci były w jednym pokoju ze sobą , a nie z rodzicami czytać nie umiesz Jezu jak czytam kafeterie to tak z 70 % osób tu siedzących to debile No do wszystkiego musicie sobie dopisać własny scenariusz naprawdę . Ja też miałam pokój z siostrami i żyję :-p

Gość gość
Ja mam firmę wielki dom dwa samochody i dwa mieszkania do wynajmu. Do tego mam trójkę dzieci ale to wszystko oczywiście dzięki 500 plus. To był oczywiście sarkazm. Najśmieszniejsze jest to ze cześć moich znajomych uważa ze na trzecie dziecko zdecydowałam się bo kolejne 500 dostanę. I tak się zastanawiam ze to są chyba debile wiedza jak żyje a piepsza dookoła ze tylko dlatego ze 500 więcej dostanę no żenada dosłownie

Gość gość
12 48 bo to są debile niestety :-( miernoty umysłowe i plebs

Gość gość
baby nie do z***bania, a twierdzą, że to kruche istoty, nie uwierzę, do pługa z nimi i orać pole

Gość gość
13 57 ja p*****le zmień płytę debilu bo tyle lat tu siedzisz i się k***o tylko jednego zdania czepiłeś i w koło je powtarzasz tumanie j****y