Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEGRYW SZUKA PRZEGRYWKI DO ZWIĄZKU

Polecane posty

Gość gość

szukam jakieś nołlajficy bezrobotnej przegrywki tak jak ja może i nie będziemy razem bo byłoby to trudno zreazlizować dwóm przegrywom chociaż kto wie może oboje będziemy się motywować co pchnie nas do przodu i wyjdziemy z przegrywu, ale ogólnie samo to że mielibyśmy kontakt ze sobą, pisalibysmy ze sobą, może skype czy później rozmowy przez telefon, taki bardziej związek internetowy mający na celu wspieranie się, bycie ważnym dla kogoś, a tak jak mówie może nas to pchnie w dobrym kierunku, zotywuje nas do zmian, do wyjścia z przegrywu mam 27 lat, zostaw swój kontakt meila albo coś, odezwe się ;)

Gość gość
przede wszystkim wyrwiemy się z samotności, a potem może nawet wyrwiemy się z przegrywu, oboje będziemy silniejsi

Gość gość
no a w jakim wieku jestes?

Gość gość
sorry nie doczytalam do konca.. 27 lat, no cóż.. jestem o 9 lat starsza od ciebie :classic_cool:

Gość gość
gdyby miał to być tylko internetowy związek to ten wiek nie byłby żadnym problemem, no ale jednak jest ta nadzieja ze wyszlibysmy z przegrywu a wtedy taki realny związek z taką różnicą wieku byłby chyba nie zbyt fajny, dziwna byłaby taka różnica i jeszcze kobieta starsza

Gość młoda36latka xD
a w ogóle czy do przegrywów sie nalezy jak sie ma licencja i prawko? czy juz nie? :D:classic_cool: Wiesz, jesli chodzi o wyglad to wygladam nie gorzej niz niejedna 27 latka, 164 cm/50 kg wagi. NIe zadna grubaska.

Gość gość
no wiesz 36 latko ja też mam prawko a edukacji wcale nie skończyłem na podstawówce, ale mimo to jestem przegrywem samotny z fobią społeczną bez pracy swoją drogą to zawsze uważałem takie 30-40 za najfajniejszy okres rozkwitu pełni kobiecości, takie kobiety są najseksowniejsze, ale jakoś zawsze wydawały mi się niedostępne no bo gdzie ja sraluch i taka dojrzała kobieta

Gość gość
36 latka chyba jednak odpuscila i nie da mi kontaktu do siebie... a szkoda bo juz mialem nadzieje na jakis cyberek z kamerkami w dluzszej perspektywie:P

Gość gość
gość dziś x Nie w tym rzecz, po prostu mało jest takich kobiet, przeważnie babki po 30tce mają już dzieci, albo silne parcie na dzieci i zakładanie rodziny. Ja natomiast szukam kogos co by se pogadac nawet na necie...Nie mam parcia na dzieci, nigdy nie mialam. Moze jestem inna po prostu, niz wiekszosc kobiet. Wiele rzeczy w życiu jeszcze chcialabym zrobić, w zasadzie to też szukam jakby swojego miejsca na tym padole. Młody jestes to przynajmniej jestes na czasie ze wszystkim - ja nawet nie wiem jak grac cs-a albo w tibie na streamie a chcialabym sie nauczyć choc juz jestem w tym wieku :D:D:D

Gość gość
w tibie nigdy nie gralem i nie zamierzam bo mnie to nie kreci ale w CS'a i owszem przycinam czasami:P to dasz ten namiar czy nie?

Gość gość
no to moze ty pierwszy rzucisz jakis lewy mail? :D bo tutaj to zaraz kotarby i inne grzesie filują, zeby sie troche powyzywac

Gość gość
to odezwij się przegrywkafe@wp.pl

Gość gość
no napisalam, o ile mail rzeczywiscie istnieje, umarłes tam? :D czy ktos sie podszył

Gość 43 cm vv bicepsie
13:11 podobaja mi się twoje staty , też jestem prawiczkiem w wieku autora,oto mój mail 43cmwbicepsie@gmail.com

Gość gość
haha biceps jak wystartował :D🖐️

Gość gość
biceps ona jest moja, to wspaniała piękna kobieta i tylko ze mną pisze :)

Gość 43 cm vv bicepsie
Ale ty jesteś dla niej za tłusty smakosz ;)

Gość gość
nie jestem smakoszem bicepsie 🖐️

Gość gość
Bez sensu. Jak już przegrywacie to samemu.

Gość gość
czyli juz nie jestescie przegrywami bo macie siebie

Gość gość
dala ci juz foto stopek cipci albo cycuszkow?

Gość gość
nie dala niestety :( ale ona chyba taka nie jest, chetnie bym ja wylizal calutka tak dojrzala kobietke bo kreca mnie takie, ale to raczej nierealneeee

Gość gość
lee to pewnie jest jakas nudna dziewica cnotka 36 letnia, to se ja bierz autorze;D