Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara Kowalewska

TriApiDix300 wasze opinie i wrazenia na jego temat

Polecane posty

Gość Dagmara Kowalewska

Hey dziewczyny :) Chciałam sie was zapytac czy moze któraś z was miała styczność/doświadczenia z tym suplementem? Znalazłam go na ponizszej stronie: http://www.biotrendy.pl/produkt/triapidix300-chudniecie-w-niezwykle-latwy-sposob/ i zastanawiam sie czy mogłby być dobry jako uzupełninie mojej diety odchudzającej i cwiczeń? Co o tym sadzicie? :) Z tego co czytałam tam, to dosc sporo ludzi wypowiadało sie na jego temat, były równiez negatywne opinie, ale w wiekszosci ludzie byli ogolnie zadowoleni z niego. A co tyczy sie mojego planu, waze 80kg przy 175 cm wzrostu z kalkulatora BMI wynika 26.12 tzn. ze mam nadwage (25 ≤ BMI ≤ 29,9) :/// Chciałabym tak do sylwestra zejść o te 6-7kg ... wiec mam nadzieje, ze sie uda, ale tak czy inaczej bardzo bede wdzięczna za wasze opinie na temat tego suplementu oraz jakies inne sugestie czym mozna byłoby sie zainteresowac jeszcze :) btw. plan diety i cwiczeń juz mam, chodzi i tylko o jakies dobre tabletki uzupełniajace. Z góry dziękuje za wasze odpowiedzi

Gość gość
Jak masz plan diety i treningowy to powinno wystarczyc, tylko pamietaj o 2 litrach wody na dzień! :)

Gość gość
Wszystko brzmi naprawde dobrze, pozostaje życzyć tylko powodzenia, trzymam kciuki!!!!