Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój teść zdradza teściową..

Polecane posty

Gość gość

No to od początku.. Moi teściowie są ze sobą 30 lat ( on ma 52, ona 50 ) oboje są bardzo wykształconymi osobami, wyglądają na góra czterdziestke, no i ogólnie z tego co opowiadał mi mąż i z tego co ja sama widziałam, to jego ojciec zawsze był zakochany w swojej żonie do granic możliwości, kiedyś mieli się nawet rozwodzić, ale on się nie zgodził. Kiedyś ona się wdała w jakiś romans, ale on jej wszystko wybaczył.. Niby facet marzenie. Ostatnio nawet zauważyliśmy z mężem, że na prawdę dobrze im się układa - nie widzieliśmy żadnych kłóni, oni spędzali ze sobą dużo czasu, teściowa też ostatnio była dla niego na prawdę dobra, gotowała obiadki, robiła ciasta ( mimo, że też dużo pracuje ) zwracała się do niego z szacunkiem.. Dlatego byłam w totalnym szoku jak 5 dni temu, kiedy oglądaliśmy razem film ( ja, mój mąż, tesciowie) zobaczyłam, ze pisze z jakąś babką.. Ona go pytała czy nie wolałby teraz być z nią, wysyłała jakieś serduszka, on odpisał, że z nią byłoby na pewno ciekawiej.. Następnego dnia zwróciłam uwagę,że stał dobre 20 minut na tarasie, palił fajke i gadał przez telefon.. Nie wiem, nie są to jakieś niepodważalne dowody.. Najpierw to zignorowałam, stwierdziłam, że to nie jest moja sprawa, nawet jakby rzeczywiście miał kochanke, to ja sie nie bede mieszac bo to nie jest moje zycie.. Nic nie powiedzialam mezowi.Ale odkad wrocilam do domu, nie moge przestac o tym myslec - ma przepiękną żone - serio, mimo, że ma już tyle lat nosi rozmiar s, ma przepiękną twarz, niektórzy się śmieją, że wygląda bardziej jak siostra mojego męża niż jego matka.. Myślę, że nie jeden 30 latek chciałby ją przelecieć.. ( sory za wyrażenie ) do tego jest bardzo mądra, prowadzi własną firme, jest super matką... a on prawdopodobie ją zdradza.. Gdzie sam jej wybaczył zdrade kilka lat temu i to on zawsze o nią walczył.. Nie wiem co mam robić, mówić męzowi ?

Gość gość
Nie mowic, nie Twoja sprawa. Moze poczul nagla potrzebe odegrania sie za jej wczesniejsze zdrady? To rozgrywka tylko miedzy nimi.

Gość gość
13.41 Ale to jednak chodzi też o moja teściową, którą traktuje prawie jak matkę i której mi zwyczajnie szkoda.

Gość gość
Jezeli nie daje ci to spokoju to raczej omin meza i powiedz o tym tylko bezposrednio tesciowej.

Gość gość
Szkoda Ci jej? Mowisz, ze ona ostatnio jakos tak mocno zaczela dbac o meza, moze tuszuje tym swoj kolejny wyskok? Dopoki nie znasz dobrze sytuacji ja bym sie nie wychylala, bo moze byc zupelnie inaczej niz to widzisz.

Gość gość
13.43 jej na pewno tego bezposrednio nie powiem, jeżeli już to powiem męzowi żeby pogadal z ojcem Wiesz co, nie wydaje mi się żeby ona coś tuszowała.. Oni kiedys mieli powazny kryzys, ale dogadali się i z tego co wiem to ona bardzo żałuje tego co się stało.. To też nie było nic takiego, że co tydzień miała nowego faceta w łóżku, tylko po prostu z kimś tam flirtowała ... Mam nadzieję, że w przypadku tescia to też tylko niewinny flirt, ale dlaczego teraz ? To mi totalnie do niego nie pasuje, jeszcze zrozumiałabym kiedy by to zrobił w czasie tych ich kłótni, ale teraz kiedy im się dobrze układa ?