Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Anonim jak kazdy inny

Sie porobiło

Polecane posty

Gość Anonim jak kazdy inny

Hej ! Pisze do Was o pomoc poniewaz mam duzy metlik w glowie. Oto moja historia. Mam 22 lata, meza i 2 letnia corke. Ostatnio z mezem bylismy na imprezie rodzinnej. Moj maz nie mial kontaktu z ta rodzina od ponad 14 lat i dopiero od niedawna zaczelismy sie z nimi spotykac. Jak na kazdej imprezie byl alkohol, nawet duzo. No i stalo sie. Spodobalam sie 30 letniemu wujkowi mojego meza, ktory rowniez ma zone i 2 dzieci. Jest starszy 3 lata od mojego meza, z ktorym ma jak narazie najlepszy kontakt. Na poczatku bylo super czulam sie jak ryba w wodzie mialam z kim gadac, śmiać sie i tak dalej. Jednak sytuacja wyszla z pod kontroli i po kilku kieliszkach zaczal sie flirt. Teksty typu szkoda, ze sie wczesniej nie poznalismy itd.. troche zapomnielismy o bozym swiecie i skulilismy sie tylko na nas. Strasznie fajnie mi sie z nim gadalo i spedzalo czas. Naprawde z******ty facet. Podczas imprezy pocalowal mnie i powiedzial, ze ma ochote mnie zerznac. Wiem, ze moze brzmi to chamsko i obrazliwie ale w tamtym momencie zadzialalo to na mnie. Nie potrafie przedstawic nastroju tej calej sytuacji ale patrzyl mi gleboko w oczy i naprawde poczulam dreszczyk na ciele. Wiem, ze mam meza dlatego tez mam wyrzuty sumienia strasznie nie chce go zdradzic bo go kocham. Ale facet zawrocil mi w glowie. Na cale szczescie teraz sie nie odzywa. Pewnie ma takie same wyrzuty sumienia co ja. Spale sie ze wstydu jak go zobacze nastepnym razem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować