Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to może być?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny :) znam napiszecie idź do lekarza lub zrób test chętnie bym to zrobiła ale obecnie przebywam za granica , wycieczka która potrwa jeszcze ponad 2 tyg i nie mam takiej możliwości a mianowicie chodzi o to że od pewnego czasu mam nabrzmiały brzuch jestem ciagle zmęczona i śpiąca nic mi się nie chce czasami lettko mnie pobolewa brzuch na dole ale co najdziwniejsze to w tym miesiącu kiedy powinnam mieć dni płodne zazwyczaj wtedy jestem bardzo mokra jest taki śluz a w tym miesiącu nic sucho a i jeszcze zauważyłam ze po stosunku z mężem czuje dyskomfort takie pieczenie , nie wiem co może być tego przyczyna a może któraś z Pań miała podobnie? ( jeśli jeszcze zapytacie o zeszła miesiączkę to była prawie bez bolesna gdzie zazwyczaj bardzo mnie bolał brzuch, i nie była mocno obfita mogę powiedzieć tak jeden dzień normalniej miesiączki a pozostałe 3-4 dni takie dość średnie plamienie i jeszcze dla mnie to było dziwne ze zazwyczaj miałam takie skrzepy podczas okresu a teraz nie) wiem ze troszkę namieszlam ale chciałam napisać wszystko co mi się przypomniało :) Pozdrawiam

Gość gość
Gdziekolwiek nie jestes to przeciez sa apteki czy nawet w sklepie mozesz kupic test. Nie ma potrzeby biec do lekarza.

Gość acordeon
Ile ty masz lat?