Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkapatka

jah love tattoo opinie

Polecane posty

Gość patkapatka

Szukam opini na temat studia tatuażu na wilczej w Warszawie, to będzie mój pierwszy tatuaż. Znajomy polecił mi to studio, ale chciałabym jeszcze skontaktować się z osobami, który robiły u nich dziary dla pewności.

Gość materos
Jah love to dobry wybór.

Gość gość
Kieruj się przede wszystkim pracami wybranego tatuatora, nie opiniami innych ludzi, każdy ma swój styl, który jest niepowtarzalny, to, że ktoś był zadowolony nie znaczy,że Ty też będziesz.

Gość gość
Dużo zależy od tego jaki chcesz wzór? W tym studiu jest kilku tatuatorów, każdy specjalizuje się w innego typu dziarach ;)

Gość kowalskaanka
tatuaż jest na całe życie, także trzeba się dobrze zastanowić. Teraz dużo osób robi sobie dziary, także społeczeństwo nie reaguje już na wytatuowane osoby tak źle jak kiedyś. Niestety zauważyłam, że coraz popularniejsza staje się również usługa usuwania dziar.

Gość gość
studio jest spoko :) też robiłam tam dwie dziary: u Zuzi i u Michała. A masz już jakiś pomysł na wzorek? wiesz co byś chciała? Bo tam każdy z nich ma swój taki indywidualny styl i specjalizacje (jesli można to tak nazwać).