Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współżycie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie mam 15 lat i w ostatnim tygodni uprawialam sex z moim chłopakiem. Oczywiście wkladal tylko do o***tu. Czy przez takie coś mogłam zajść w ciaze. Okres spóźnia mi się już 4 dni. Dodam że nie doszło do wytrysku.

Gość gość
Dziecko ty się lepiej nie bierz za seks skoro Ty takie pytania zadajesz...

Gość gość
anal jest tylko dla zboków, więc potraktował cie jak dziwkę, kaź mu zapłacić i to słono skoro tak cie traktuje a najlepiej ze współżyciem zaczekaj kilka lat

Gość gość
Pytanie wcale nie jest bez sensu,z penisa cały czas pomimo braku wytrysku wydziela się trochę ejakulatu i tam są plwmniki.Pozostawione w okolicach o***tu i tak dotrą do pochwy,bo tak sa zbudowane i jakimś cudem "ciągną " właśnie tam. Ja bym jednak zachowała spokój i poczekała trochę ,okres w twoim wieku bywa nieregularny,ale na przyszłość lepiej zabezpieczaj się i to ty o tym pomyśl ,bo na chłopaków raczej trudno liczyć. Swoją drogą to lepiej poczekaj z seksem aż znajdziesz prawdziwą miłość i będziesz miała pewność,że to ten właściwy. Pamiętaj ,że chłopak może przenieść plemniki nawet ręką jeśli wcześniej dotykał swojego członka a potem twojej waginy.

Gość gość
nie, prawdopodobieństwo równe 0 ... z pupy sperma nie dostanie się do macicy

Gość gość
A na palcach nie mogłam przenieść jak się dotykałam?

Gość gość
Mogłaś, po majtkach też mogły przejść :-P ...nie martw się, dostaniesz 500+

Gość gość
jeśli nie doszło do wytrysku przeniesienie z pupy do pochwy nie jest możliwe bo nawet jak trochę popuścił do było tak mało, że zostało w pupie. Ale żebyś się nie denerwowała to zrób test ciążowy. Z mojego doświadczenia jest tak, że u młodych panien po orgazmie czasami miesiączka się spóźnia. Co prawda po jajeczkowaniu czas fazy lutealnej jest zasadniczo stały i wynosi 12+2 dni i potem pojawia się miesiączka (12 dni czas życia ciałka żółtego a następnie 2 dni do spadku stężenia progesteronu i po nim jest krwawienie) ale i ta faza czasami może się wydłużać. Naucz się swojego ciała i naucz się jak określać w jakiej fazie jesteś na podstawie oceny śluzu i temperatury w pipce. Oczywiście dla młodych dziewczyn nie jest to dobra metoda antykoncepcji (chyba, że nauczysz się idealnie wyliczać przez wiele cykli) ale zawsze jest to przydatne narzędzie aby poznać siebie i swoją biologię to następnym razem będziesz wiedzieć kiedy miałaś jajeczkowanie. Bo jak miałaś 6 dni temu to w ogóle nie ma szans na zapłodnienie nawet jak chłopak spuściłby ci się do pipy.

Gość gość
Powiedzcie , ze to prowo ://

Gość gość
Jakim orgaźmie? Myślisz że mała miała orgazma od anala? :-D

Gość gość
...to by dużo mówiło o tych wszystkich starych raszplach co tu jęczą o ich braku

Gość gość
to pewnie znowu ten dekiel od anala hehe :D