Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowoo8

Moja partnerka wyznała, że została zgwałcona

Polecane posty

Gość gość
wybujała seksualność i brutlaność jest normalnym zjawiskiem po gwałcie. Zaprowadź ją do seksuologa.

Gość gość
mam wrażenie, że kręci i nigdy się nie dowiesz prawdy. Może i to był gwałt a może nie ale ona po prostu jeśli lubi BSDM oscyluje na granicy bólu i przyjemności. Ja z taką dziewczyną nie zadawałbym się bo jeszcze ciebie oskarży o gwałt gdy zaczniesz ją traktować na jej prośbę oczywiście bardzo brutalnie.

Gość gość
Ja w dziecinstwie bylam przy tym jak moj ojciec g****il moja siostre (to nie byl jednorazowy czyn). To przezycie mialo bardzo duzy wplyw na moje zycie seksualne . Bardzo długo trwało zanim dalam sie wogole dotknąć w ktores bardziej intymne miejsce swojemu chłopakowi. Do tej pory zdarza się ze podczas seksu zamykan oczy i widzę ten makabryczny obrazek. A minęło jakies 25 lat. Co do zachowania tez jestem wybuchowa ale nie agresywna. Choc nie wiem czy to nie kwestia charakteru

Gość Anonimowoo8
Dziękuje za odpowiedzi :)

Kiedyś pomogłem wyjść z traumy po gwałcie (połączonym że stratą dziewictwa) jednej dziewczynie. Powoli i cierpliwie. Ale ona nie była agresywna. Zdążyli się jej raz ale szybko przeszło gdy usłyszała, że zostanie tak samo a ja za każdy coś oddaje dwa. Gdyby dalej przejawiała względem mnie agresję posłałbym ja w diabły. Z perspektywy czasu za taki przypadek jak Twoja Panna nie brałbym się nigdy. Jest zbyt zwichrowaną i jej raczej potrzeba fachowej pomocy niż miłości. Ale młody jesteś i może v za mało negatywnych wrażeń miałeś w życiu.

Gość gość
E R O F L I R T 24 . P L

Gość gość
Autorze to prawdopodobnie możesz łączyć fakty.g**** bardzo silnie odbija się na psychice .bez leczenia nie da rady. Ja sama chciałam zemścić się na facetach uprawiałam z wieloma seks w necie i potem zostawialam .zdjecia w negliżu spotkania i zostawianie facetów upitych po ostro zakrapianych seksem wieczorze.az w końcu trafiłam nas jednego.zakochalam się i do dziś jest dla mnie kimś który spokojnie traktuje moje pragnienia kocha mnie mimo ze nie możemy być razem dzięki niemu uspokoiam się i chęć zniszczenia tej trudnej chwili