Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka różnica między kochaniem się a uprawianie seksu.

Polecane posty

Gość gość

W moim temacie dziewczyny zjadły mnie kiedy napisałam, że kochalam się z moim chłopakiem. O co chodzi z tym ?

Gość gość
uprawianie seksu jest po to aby się rozmnażać , i pamiętaj jeszcze przy tym ma stać ksiądz z kropidłem abyś mogła zaciążyć

Gość gość
Autorka zapomniala dodac ze przez cale 8 miesiecy " kochala sie " nie ze swoim chłopakiem a kochankiem dwa razy na samym poczatku znajomości. Zapomniala dodac ze kochanek byl i jest zonaty i teraz urodzila im sie coreczka a ona nie może tego znieść. A jak sami widzicie. Nadal nie rozumie ze nie byl jej chlopakiem i sie z nim nie kochala.

Gość gość
Taka jak miedzy defekasją a oddawaniem kału .

Gość gość
Taka jak miedzy sraniem a robienieniem kloca . Debilu . To jest parafraza czyli znaczy to samo kretynie ubogii.

Gość gość
Ale oni w tym czasie nie byli razem, wyprowadził się z domu, chciał wziąć rozwód to adwokat doradzał mu żeby poczekał.

Gość gość
uprawiasz sex - rozkładasz nogi on sie w ciebie spuszcza , jest wam przyjemnie , ale nie macie swoich telefonów , adresów , spraw itd. itp. Po prostu suche rżnięcie Kochać się - hmm obdarzać uczuciem człowieka który sie w ciebie spuszcza , przeważnie łączy was coś więcej np. dziecko , posiłki wspólne , randki , kwiatki , czekoladki itd. itp. Naprawde to takie trudne do ogarnięcia Tylko niech mi tu żadna nie wyskakuje z tym ze to cyste k******o :-) itd. bo mam to w d***e

Gość gość
A nas łączył związek.

Gość gość
Kochanie się- namiętność, miłość, ekscytacjaekscytacja drugą osobą.

Gość gość
Kochaniem się nazywam powolny, leniwy, namiętny pełen milości seks. A uprawianie seksu to to samo, aczkolwiek częściej jest to głośne, wyuzdane, mokre, szybkie rżnięcie:D

Gość gość
Kochanie się niby ma oznaczać seks taki bardziej romantyczny, takie milosne zespolenie czy cos w ten desen. Aczkolwiek my uzywamy zamiennie slow " kochac sie" "uprawiac seks" czy nawet sorzejszych slow typu pierzyc sie czy rżnąć ;)

Gość gość
A my właśnie tak kochalismy się- romantycznie, z miłością.

Gość gość
Ludzie nie odpisujcie jej bo ta laska jest nawiedzona i ma obsesje na punkcie zonatego faceta.

Gość gość
Tak oglądam serial i czy oni też tak przeżywali tą ciążę bi starali się ponad 3 lata?

Gość gość
oczywiście że cieszyli sie.to ich córeczka.

Gość gość
Jak tam TWÓJ MĘŻCZYZNA