Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka dolewa tluszcz z patelni do jedzenia

Polecane posty

Gość gość
Widziałam osoby, które tak robią np. smażą kotelty mielone, robią do nich sos i dolewają do sosu trochę tłuszczu ze smażenia. Smak fajny, tylko dodane niepotrzebne kalorie i ciężkostrawne bardziej jest wiadomo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak nie byłam wege to ziemniaczki polane sosem po J******H SCHABOSZCZKACH to była najlepsza rzecz ever a obecnie polewam z patelni zieloną od smażenia cukinii rzecz na ziemniaczki:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tluszcz jest nosnikiem smaku bo wiele substancji, witamin rozpuszcza sie nie w wodzie a wlasnie w tluszczach. Jezeli smazy sie w odpowiedniej temp. na dobrym tluszczu to jak najbardziej ten tluszcz np. po rybie jest wartosciowa ale niestety kaloryczny. Stad wykladanie smazonych kawalkow np. miesa po smazeniu na papierowy recznik kuchenny dla zmniejszenia zawartosci tluszczu. Kto moze niech je.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tak i najbardziej naturalne, a nie to co te sosy chemia z torebki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
I tak zdechniecie na raka, obojętnie czy w wieku 50, czy 70 lat i nic wam nie da to odejmowanie sobie od gęby

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×