Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Zjadłabym cos

Polecane posty

Oj tam oj tam, od czasu do czasu, możesz sobie pozwolić na chwilę zapomnienia i zjeść ta przepyszna kanapkę z dżemem.

Gość gość
Kupiłbym ci kebsy wrozko

Gość 43 cm vv bicepsie
Fleur to ty gggb? :D

Gość gość
ty smakosz szmaciarzy, weź już wypiertalaj z tym swoi góównem!

Gość gość
bo tu nie siedza bogacze

Wrozbella dziś ostatnio jem male ilosci, wiec od duzych sie w sumie odzwyczailam, nie mam potrzeby obzerania sie :D i czuje sie swietnie od kiedy wykluczylam slodycze, fast foody itd, tak lekko, ale teraz mam jakis kryzys...:P wage mam w normie, nawet dolniejsza granica, od kiedy schudlam prawie 4 kg, ale chcialabym jeszcze ze 2 a waga od tygodnia stoi...:(

Gość gość
Ja bym zjadła czekoladę albo lody Ale nie mam a do sklepu jutro pójdę

Gość gość
a mi się nie chce jeść wcale teraz

FleurRebelle dziś waga stoi pewnie dlatego, że robisz to wszystko w rutynie. Nie wprowadzasz żadnych zmian. Czy Twoje posiłki wyglądają zawsze tak samo albo podobnie? Czy starasz się urozmaicać? A może powinnaś coś wyeliminować z diety? Może mleko, ser żółty? Większa ilość węglowodanów?

Spokojnie możesz to zjeść, nic Ci się nie stanie, ewentualnie banana (bez podtekstów). Poczytaj sobie o tym w necie , co jest dopuszczalne jako "cheat" meal w kryzysie przed snem :) nie wiem czy o tym czasami nie było na boska.pl

Gość gość z miasta Katowice
Ja dwa takie same zjadłem i dwa mi zostały, mogę w ramach wyjątku odstąpić... Smacznego :)

Wrozbella dziś urozmaicam, moze to organizm sie broni bo mam wage w normie, wiec przeciez nie bede tracic na wadze tak szybko jak ktos grubszy...chyba sie troche zapedzilam, moj facet nawet uwaza ze przesadzam i boi sie ze schudnie mi pupa itd..:P:D i karze mi tylko utrzymac to co mam, stracilam cm w tali i w sumie jest ok, moze nie powinnam byc dla siebie tak surowa...i ide zjesc sobie ten jogurt z malinami...:D

Gość gość z miasta Katowice
mogę*