Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Akademik czy pozostanie na stancji?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! W październiku zaczęłam studia w Warszawie. Od tego czasu wynajmuję pokój jednoosobowy w domu jednorodzinnym za 550 zł. Cena mała, ale za to daleko do centrum. Niestety zaczęło mi się nie podobać zachowanie właścicieli. Ciągle są kłótnie między nimi. W dodatku mam wrażenie że cały czas patrzą mi na ręce. Ostatnio właściciel wszedł do mojego pokoju bez pukania, bo chyba myślał że mnie nie ma. Mogę składać jeszcze wniosek o akademik - cena niższa, bliżej na wydział, ale rodzi się problem. Dużo się słyszy negatywnych opinii o akademikach. Czy ktoś miał doświadczenia i ze stancją, i z akademikiem? Może ktoś mógłby coś doradzić? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Boisz sie dziewico ze w akademiku koledzy beda Cie podgladac pod prysznicem jak bedziesz bez majtek i bez stanika?

Gość gość
Przenies sie do akademika o ile mozesz bez problemu wypowiedziec umowe najmu pokoju. .

Gość gość
jak sie wstydzisz pokazywac pipki pod prysznicem kolegom studentko DZIEWICO to nie gól intymnego futerka to nie zobaczą Twojej pipki dokładnie

Gość gość
Nie była podpisywana żadna umowa, ale miesiąc czasu uzgodniliśmy okresu wypowiedzenia.

Gość gość
Słucham? Jaki podszyw? Naprawdę nie ma umowy. Człowieku ogarnij się.

Gość gość
Naprawdę nieśmieszne. Rozumiem, że to twoje hobby - podszywanie się i w dodatku wypisywanie, że to ja się podszywam? Dziękuję bardzo za pomoc. Dno intelektualne tylko siedzi na kafeterii? Nie można uzyskać żadnej konstruktywnej porady? Jeśli tak, to Dobranoc.

Gość gość
Dobranoc dziewico studentko, żeby Ci sie przyśnił siusiak:)

Gość gość
Dzięki, lubię sny o siusiakach.