Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadłam dziś ślimaki ala cremme, szampan 1912, a wy pewnie kluski z kapustą

Polecane posty

Gość gość

Boże, ujął mnie romantyczny wieczór, nie mogłam się powstrzymać, byłam na balu, tańczyłam, a potem chłopcy walczyli o mój wdzięk a żaden mi się nie podobał.. ahh, polieciłam szoferowi odwieść się na przystań, by w świetle wschodzącego słońca przemyć twarz delikatną bryzą :) ..wy to pewnie w zlewie , ale cóż jestem taka szczęśliwa :)

Gość gość
i zaczelas hodowac latajace swinie, gratuluje.

Gość gość
Ja dziś byłam w restauracji Magdy Gessler wydaliśm,y z mężem 500 zł ale było warto, potem zakupy w Agąt Provokater i reszta scenariusza sama się napisała, autorko podzielam opinie co do tych nieudacznic z Kaffe. Aufviderzejn

Gość gość
Ale wy glupie jestescie :p

Gość gość
Ślimaki to pies nawet nie ruszy blee:o

Gość gość
Ale przeciez kluski z kapusta sa bardzo dobre wiec o co chodzi ? :D

Gość gość
Też nie wiem :D jedzą paskudztwa za gruba kasę i jeszcze się chwalą

Gość gość
...przemyć twarz delikatną bryzą ... x Ja tam używam płyn micelarny,ale co kto woli :o bryza,ariel czy inny persil :p

Gość gość
nie ma opcji ze pocałuje kogos kto zjadł slimaka,nawet po krewetce nie pocałuje bleee

Gość gość
Ja jestem wegetarianka, wiec te slimaki uwazam za obrzydliwe, ale skoro cie to tak uszczesliwia, zeby sie na forum chwalic to spoko. Chyba z biedy wyszlas, skoro to taka sensacja

Gość gość
Jprd :o a ja wszystkie ślimaki z działki wywalilam 😭 żebym ja wiedziała że to taki luksus to bym nagotowala bo ze dwa kg tego było

Gość gość
00:23 tez nie lubie krewetek . Po prostu. Nie smakuja mi . Ale mule sa dobe . 00:27 10/10

Gość gość
Ślimak też stworzenie i chce żyć. Niestety burżujka sobie ich trupami kałdun napchała i zadowolona. Popiła przeterminowanym o 105 lat napojem gazowanym. I wsadziła pysk pod wodę. Pewnie niedobrze jej było :P

Gość gość
a potem chłopcy walczyli o mój wdzięk a żaden mi się nie podobał.. ahh, polieciłam szoferowi odwieść heh, zabawne jest jak dziewczęta z gminu udają damy, a nawet poprawnie po polsku nie potrafią się wysłowić, co ewidentnie wskazuje na niskie pochodzenie i braki w wykształceniu. Co oznacza dziecino "walczyli o mój wdzięk" :), no i przypominam, że odwieść a odwieźć to zupełnie inne słowa :) Pamiętaj kochana, pochodzenie zawsze wyjdzie, choćby w nieumiejętności wystylizowania wypowiedzi w sposób czyniący ją wiarygodną. Więcej czytaj, to może się wyrobisz:)

Gość gość
i sprawdź jak poprawnie się pisze "ala cremme" :)