Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bedzie juz tylko gorzej ? Zaniedbany mąż

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie chcialam napisać że chodzi o mojego męża. Jesteśmy dopiero 4lata po ślubie. Ogólnie w naszym malzenstwie nie układa sie najlepiej przynajmniej według mnie jest rutyna i coraz częściej kłótnie. Mąż strasznie sie zaniedbał ma łupież z którym kompletnie nic nie robi , z higieną tez jest źle , nie ogolony .Wszystko robi zwyczajnie na odpie/rdol . Jak mu cos mowie na ten temat jak można być takim brudasem to sie obraża i mowi to sobie poszukaj lepszego.

Gość gość
Nie przesadzaj. Ja też się nie myję codziennie, bo mam szambo i zaraz byłoby pełne. Wyluzuj.

Gość gość
Od kobiet wymaga się żeby być na tip top i zawsze chętna na seks a faceci co? Lelum po lelum? Ja rozumiem wszystko ale higiena to podstawa. Brudas wcale Ci się autorko nie dziwie.

Gość gość
Też się nie dziwię -higiena to podstawa! Niektórzy faceci wolą zjeść kolacje i oglądnąć film sensacyjny i iść spać niż wykąpać się,zjeść z żoną i pokochać się :P Dlatego mamy możliwość zmiany partnera gdy coś rażąco nam przeszkadza

Gość gość
"Jak mu cos mowie na ten temat jak można być takim brudasem to sie obraża i mowi to sobie poszukaj lepszego. " Odpowiedz masz w tym jednym zdaniu, poszukaj sobie lepszego :)

Gość gość
Bo higiena zajmuje facetowi tyle czasu, golenie 80 % ciała codziennie , peelingi, mycie długich włosów, wygładzanie pięt.. Rzeczywiście, wieczność :)