Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratujmy Zamek Łapalice

Polecane posty

Gość gość

Byłam w Łapalicach wiele razy, i za każdym razem ten zamek mnie fascynuje jeszcze bardziej. Z racji tej że już nie mogę patrzeć jak te marzenie się rujnuje, postanowiłam założyć publiczną zbiórkę pieniędzy na stronie www.zpazurkiem.pl nie chce tu opisywać całej historii zamku bo to można wygoglowac, chciałam was poprosić o pomoc w zebraniu gotówki, dlamnie liczy się każda złotówka. Kochani za wszelką pomoc i nawet za wejscie na stronę www.zpazurkiem.pl z csłego serca ściskam i całuję

Gość gość
Po jaką cholerę? ktoś chce dokończyć budowę tego gargamela i zacząć zarabiać na głupocie turystów? :O

Gość gość
Czemu nie, jak ktoś ma łeb do interesów, czasem warto zaryzykować

Gość gość
Kochani zamek jest jego marzeniem od najmłodszych lat i pomóżmy mu dokończyć budowę, aby jego dzieło się do końca nie zniszczyło. Przecież wszyscy chodzą tam, aby podziwiać dzieło, które stworzył. Każdy grosz się liczy, a my wiepe możemy zdziałać jednocząc siły

Gość gość
Czemu nie uratować tego zamku szkoda żeby stał i niszczał. Każdy kto tam był po przejściu przez bramę robi wow, więc powinien dołorzyć swoją cegiełkę do ratowania zamku w Łapalicach Apropo mojego przedmówcy, zbierając hociaż by na wózek inwalidzki, też on bedzie w prywatnych rekach

Gość gość
Ktoś w końcu wziął na siebie to brzemię, już dawbo powinna być zorgabzoeana taka zbiórka, gratuluję i trzymam kciuki

Gość gość
Zamek w Łapalicach to świetne miejsce na spedzenie dnia z rodziną na świeżym powietrzu, byłam tam pare razy i powiem że za karzdym razem odkrywam tam coś innego. Po prostu jest super