Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMO KIEDY UZYSKASZ SWOJĄ NIEPODLEGŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość gość

Ja już jestem prawie 13 miesięcy niepodległy!!! 10 października 2016r opuściłem swój rodzinny dom i wiem, że już do niego nie powrócę! :) Wolność! Niezależność! Niepodległość! A ty Przemuś kiedy oderwiesz pępowine od mamusi? WOLNOŚĆ!! Kocha i rozumiem! Wolności oddać nie umiem! https://www.youtube.com/watch?v=nYMiNuJJyYM

Gość gość
Przemek chciałem Ci tylko przypomnieć że moja niepodległość rozpoczęła się od dobrowolnego pójścia na terapię, potem było już tylko lepiej. Szkoda że sam nie chcesz iść tą drogą i wyjść z bagna

Gość gość
taa i skonczyles jako pakowacz konserw ze smierdzacymi rybami kaleko:D

Gość gość
hehe ale jad przez Ciebie przemawia Przemku, frustracje w Tobie tylko narastają... i to żadne śmierdzące ryby nie są, to czysta robota jest, tylko pakować w kartony, na palete i to wszystko, a 2300 na mc wpada, a ty co? dalej na garnuszku mamusi i na jej smyczy? :classic_cool: zastanów się nad sobą i wreszcie zrób coś z sobą, możesz z tego spokojnie wyjść, ale musisz chcieć, rozpocznij od terapii to będzie dla ciebie taki fajny okres przejściowy a dopiero potem będziesz myślał o pracy i wyprowadzce

Gość gość
no jak sobie chcesz ;) ale to Ty prędzej zdechniesz niż ja ;) matka cie powolnie zabija od środka, a i ubóstwo cie dobija, no i zima idzie, w dziadkowej ruderze mrozy czekają, no ale jak tam sobie chcesz... 🖐️

Gość gość
mama mu nie pozwala zmienic swojego zycia mama mu nie pozwala isc do pracy mama mu nie pozwala isc na terapie dziwne ze mama mu jeszcze pozwala oddychac:classic_cool:

Gość gość
O.o przemek ma w koncu zarost

Gość gość
PRZEMO jak to zrobies ze w koncu masz zarost? zaruuchales?

Gość gość
widze że milczysz szczurze ;) spoko, milcz tak sobie i przegrywaj kolejne 10 lat na kafe