Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to ignoranci!! Skąd się bierze 500?

Polecane posty

Gość gość
Mamy z mężem wysokie wykształcenie, mąż ma firmę, ja dobrą pracę i jesteśmy wyborcami PiS. Baa, nadal Nimi będziemy. Niesprawiedliwe więc oceniacie wyborców.

Gość gość
Ktoś tu podał wyniki badań, nie własne oceny, taka jesteś inteligenta a nie zrozumiałaś :)

Gość gość
No niestety, nie jestem zwolenniczką Pis ale z dwojga złego, Pis prowadzi lepszą politykę niż PO. Unia Europejska ok, ale oni chcą za bardzo ingerować nawet w to co ich nie dotyczy i wielkorotnie już pogwalcono prawa panstwa do samostanowienia o sobie. To jest polityka wynaradawiania, multikulturalizmu, a to nigdy nie jest dobre. Jak UE chciała nakladac sankcje na Polske, Chechy i Wegry za nie przyjmowania imigrantow do siebie, to Polska im tylko odpowiedziala, ze wziecie imigrantow jest gorsze niz sankcje unii europjskiej. Pis prowadzi dobra polityke, i ma cos do powiedzenia, a nie tak jak ten piesek Merkelowej (wiecie o kogo chodzi).

Gość gość
13:32 Nie zgodzę się, grupa wyszehradzka ich olała, komisja wenecka nas nawiedza. wolałabym żyć w kraju neutralnym światopoglądowo, gdzie kościół się nie wtrąca. Do tego zadłużają nasz kraj.

Gość gość
"wynika z badania przeprowadzonego dla serwisu ciekaweliczby.pl na panelu Ariadna." tzn jakich badan ? kogo pytali ? gdzie ? kiedy ? te wszystkie "badania " to jest jakaś porażka . Według tych badan zawsze wychodzi ze Polacy to debile .

Gość gość
no jedynie kosciol moglby miec mniej do powiedzenia, ale i tak wole Pis niz ta partie, ktora d******py za talerz zupy.

Gość gość
przypomnijcie sobie jak poprzedni rzadzacy pozabierali wszytsko, nawet leki refundowane chorym dzieciom.

Gość gość
Ok to ja mam pytanie skoro już wiemy skąd się biorą fundusze na 500 .To ja mam pytanie na co PO przeznaczało te fundusze ???

Gość gość
POlacy z PO tę gotówkę trzymali dla muslimów i zapomogi dla nich żeby jurnie zaorali nasz kraj swoją spermą .

Gość gość
PO uważało Polaków za g****o toteż g****o polakom dawali i dawać będą . Bo jak te PO jeby wygrają kolejne wybory to nam się wszystkiego zachce w końcu będą musieli zabrać pincet , przywrócić gimnazja żeby było dużo ciemnej gimbazy , zwolnić gospodarkę , może im sie uda sprzedać stocznie i obalić górnictwo To anhela merceus ich na ołtarze wyniesie

Gość gość
14:38 Pis cytując kurskiego uważał polaków za ciemny lud, i widać to po waszych wypowiedziach....

Gość gość
19 mld na beznadziejną kampanię o sędziach kradnących kiełbasę nikomu nie przeszkadzały, miliony na Rydzyka, ogromne transfery na beznadziejną TVP, miliony na durną podkomisję smoleńska, ochronę Kaczyńskiego- jeśli wg was ten rząd dobrze wydaje nasze pieniądze to ja nie mam pytań.

Gość gość
gość dziś Przejedź się do jednego z większych miast ha ha. gość dziś Za to pis bierze zwrot za paliwo do samochodu, lecąc samolotem. gość dziś Niemcy zadbali? No jesli policzyć tony złota jakie z*****a/li Żydom i Polakom, plus dzieła sztuki to może i zadbali. A lekcji historii, gdzie była mowa o planie marshala i innych tematów się nie pamięta? A gdyby nie Polacy, to nie wiadomo, czy ta Wielka wyspa by istniała jako Brytania. gość dziś Tak jak wyżej. Te kraje są nam coś winne. Szwecja dorobiła się na handlu rudą żelaza z Hitlerem. Miał czym w nas walić. Polska poniosła największe straty architektoniczne i biologiczne. My Ukrainie nic nie jesteśmy winni, a połowa z nich to by ci nóż w plecy wbiła. Popracuj trochę z nimi, to się przekonasz, jacy oni w większości pracowici. gość dziś Wątpię, że pojadą na zachód skoro u nich z językiem jest słabo. Pokolenie 40 latków i wyżej, nie znają naszego alfabetu, a co dopiero język angielski, czy niemiecki. gość dziś Sama sobie odpowiedziałaś. 500+. Arab ma więcej dzieci niż Ukrainiec. Arabów jest tutaj trochę, wystarczy się rozejrzeć.

Gość gość
14:52 U mnie Araby prowadzą najczęściej bary, tak jak wietnamczycy mają swoją działalność, nie muszą liczyć na socjal..

Gość gość
owszem Niemcy sie dorobili na grabiezy dziel sztuki itp za czasow wojny, a wlk brytania jest nam cos winna ale co z tego???? skoro maja to w d***e. francuzi twierdza, ze curie to francuzka, a anglicy ze enigme zlamali anglicy. czlowieku, zejdz na ziemie. wiadomo, ze polska jest jednym z najbardziej poszkodowanych panstw w Europie, ale... co z tego? kazdy ma to w d***e!

Gość gość
a Polska jak byla biedna, tak jest dalej, a PO otwiera calemu zachodowi drzwi do kraju. jasne, niech zagrabia, to co co jeszcze zostalo. to nie jest zadna polityka.

Gość gość
w Polsce arabow to jest tyle co kot naplakal. Wietnamczycy to nie araby wiesniaku, a Turasy pewnie sa z tej europejskiej czesci i prowadza tu swoje kebabownie. Oni pracuja. pojedz do niemiec. tam co drugi Arab siedzi na zasilku i mnoza sie jak kroliki. aha, i zaden nie pracuje.

Gość gość
W Niemczech arabom się opłaca nic nie robić a u nas nie, więc całe to straszenie nimi można sobie wsadzić, to działa na Janusza z małej miejscowości co araba widział we wspaniałym stuleciu

Gość gość
chyba cie popierdzielilo, przeciez taki imigrant sobie nie wybiera kraju docelowego, tylko go kieruja odgornie i Polska tez dostala taki nakaz ale na szczescie go olali. spiewalbys inaczej jakby ci siostre taki arab przyg****il.

Gość gość
15:10 I tak by zaraz zwial stąd, u nas jest ksenofobia, nic by go tu nie trzymało, a przynajmniej obyloby się bez tej całej gownoburzy, ale mniejsza rząd będzie udawał jaką to ma wielką zasluge w tym bo stanął okoniem, ale tam gdzie trzeba było walczyć o interesy pracowników delegowanych nie załatwił nic absolutnie, grupa wyszehradzka ich olała, bo taka prawda że ten rząd g****o może, tylko kit wciska, 27:1, hahaha

Gość gość
nie martw sie, PO przy nacisku Merkelowej juz by im odpowiednie warunki stworzyla. U nich jest tego przesyt, to chcieli ich wrzucic do Polski. PO robi wszystko co zachod kaze, PIS na szczescie ma cos do powiedzenia i bardzo dobrze.

Gość gość
15:21 Jakby miał cokolwiek do powiedzenia to by wynegocjowal korzystne warunki dla pracowników delegowanych, ale nikt się z nami nie liczy więc jest jak jest

Gość gość
nie ma ksenofobi ani nic takiego jak PO by rządziło to by ich nam tu nawalili i w d***e by was mieli i wasze zdanie debile . I jakoś byście nie srały ryjami , że dla nich kasa mieszkania itd. cuda wianki bo byście mogły gofno Ja mam na was wyyebane piszcie co chcecie PIS ma poparcie dzięki temu , że brudasów nie chce i mają racje Tak tu PO KWOKI I NOWOCZESNE bronicie ciapatych tacy jesteście za równością i miłością do bliźniego ciapatego A ja chyba śnie bo ten temat jest o 500 i o tym że polskie białe kobiety matki dla was lochy i patole w ogóle śmią brać jakiś zasiłek na POLSKIE DZIECI

Gość gość
Nikt nie wygra z PiS,przez to 500plus będą W następnej kadencji rządzić. To pewne.Bo biedak na nich zagłosują A to większość państwa

Gość gość
ja się wcale nie dziwie że te co się na 500 nie złapały modlą się żeby PO wróciło do władzy Polacy tacy są zawistni ,podli zazdrośni Ja nie dostaje mam tak siak niby czemu inna locha ma mieć lepiej Już nawet to ze przez 8 lat nie podnosili pensji a PIS podniosło na najgorszy sort czyli najniższa was nie obchodzi no tak po co wam jakieś sklepowe , sprzątaczki , salowe czy piekarze Trzeba się było uccccyććć wieczny tekst kafeteria

Gość gość
27:1 Tyle ten śmieszny rząd może w Europie, hahaha Temat jest o tym że wyborcy pisu w przeważającej części nie potrafią opowiedzieć na pytanie skąd rząd bierze fundusze na 500 plus, barany jedne

Gość gość
PIS I PO są tacy sami - dalej tego nie widzicie czy jak? i jedni i drudzy już byli, na innych ludzi trzeba głosować i ich wypierdolić raz a porządnie. Polacy to zwykli kretyni, którzy nie myśla logicznie i nie potrafia pytań zadawać. Kaczor wcale nie jest lepszy od Tuska- sa tacy sami, wiekszość polityków to żydzi z zmienionymi nazwiskami i jak ich sie nie wymieni to zawsze będziemy ruchani.

Gość gość
przeciez wiadomo zj***e, ze od nas podatnikow, to ja wole zeby dalo polskiej rodzinie 500+, niz zeby PO dalo imigrantowi. IDIOTO.