Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierdzenie dziecku w twarz jako metoda wychowawcza?!cd

Polecane posty

Gość gość

Ktoś skasował, no więc chodzi o to, że mam koleżankę, która przechwala się swoją "wspaniałą" metodą wychowawczą, która polega na pierdzeniu 6letniej córce w twarz gdy jest niegrzeczna i na zamykaniu jej w toalecie po tym, jak koleżanka się wysra za przeproszeniem. Oczywiście zamyka core na kilkanaście minut do pol godziny i uprzednio nie spłukuje wody... Czy to normalne? Ona się tym chwali, ze mała chodzi jak w zegarku bez bicia, ale to musi być okropnie upokarzające... Zgłosić to gdzieś?

Gość gość
Dodam, że zabrania jej spłukiwania pod groźba kolejnych kar...

Gość gość
Mój Boże. Oczywiście. Jeżeli to co piszesz jest prawda, już dawno bym miała donos złożony w mopsie. Co za idiotka z niej. Może jej rodzice Te tak robili? Co za obrzydliwy i ponizajacy sposób. Sama bym jej pierdla w twarz albo nasrala bym na nią.

Gość gość
Co za obleśna świnia, z kim ty się zadajesz :o

Gość gość
Koleżanek z pracy się nie wybiera, a poza jej gadaniem nie mam na to żadnych dowodów

Gość gość
Nagraj ja kiedyś jak znowu będzie opowiadać o swoich fantastycznych metodach wychowawczych i zgłoś. Biedne dziecko...

Gość gość
dobrze robi, chociaz nie wyrośnie z niej puszczalska suka

Gość gość
15.54 A ciebie to chyba trzymali głową w dół jako metodę wychowawcza? Bo coś ci nie styka w tej bani.

Gość gość
Zresztą nie wiem, jak bym ją miała nagrać. Schować włączony dyktafon w kieszeni i wywołać ten temat? A potem ona się wyprze, powie że żartowała, a ja wyjdę na kapusia i idiotkę.

Gość gość
No to ja już ciebie nie rozumiem. Pytasz czy to zgłosić a nagle nie chcesz wyjść na kapusia. Poza tym można to zrobić anonimowo w mopsie.

Gość gość
W sumie głupia mamuśka sama na siebie kręci bat. W dorosłym życiu nie będzie się kojarzyła córce z ciepłem domowym czy ulubionym jedzeniem, tylko ze smrodem i goownem.

Gość gość
Nie wiedziałam, że można anonimowo. Ale na razie nic na nią nie mam.

Gość gość
Pewnie, że można. Sama byłam na sasiadke donieść. Jej dzieci 5 lat i 7 biegały non stop do nocy na dwrzu a matka się bzykala co noc z nowym gachem. Spokojnie możesz iść i powiedzieć, że tak się przechwala i sama nie wiesz co o tym myśleć. Pewnie jej złoża wizytę w domu. Jej córka. Ma Juz 6lat więc pracownica mopsu porozmawia z nią, kto wie może mała się przyzna.

Gość gość
5/10 na zachętę ;)

Gość gość
dla takich tematów warto wchodzić na kafe :D śmieję się w głos :D

Gość gość
I co, byłaś już w opiece? :P

Gość gość
A czy każe jej to jeść?

Gość gość
Hej, to znowu ja. W tygodniu spróbuję ją nagrać. Aha, przypomniałam sobie, jak się jeszcze chwaliła, że ostała cały kibel i kazała to małej myć, bo się zbyt głośno zachowywała...