Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SYLWUSKA MAMUSKA

Jakie macie marzenie

Polecane posty

Gość SYLWUSKA MAMUSKA

Tak jak w temacie - jakie jest wasze najwieksze marzenie ?

Gość gość
Które i tak chój z tego będzie

Gość SYLWUSKA MAMUSKA
napisz jakie masz ?

Gość SYLWUSKA MAMUSKA
Dlaczego nie zdradzisz ? Ja wierze,ze marzenia sie spelniaja. Czasami poprostu trzeba dluzej poczekac.

Gość gość
Zesra sie a nie spełni

Gość SYLWUSKA MAMUSKA
Kobiecykarol - zadne marzenie nie jest blachostka - moim marzeniem jest miec wlasny dom lub mieszkanie. Mam 2 wspanialych dzieci, dobra prace i kochajacego meza. Te marzenia sie spelnily. Teraz moim jest miec wlasne 4 katy. Uwazam niestety,ze jest to nie realne :( ale to jest moje marzenie. Wszycy moi znajomi kupuja wlasny kat lub juz sie przeprowadzaja z mniejszego na wieksze, a ja wynajmuje :( doluje mnie to, jednak wierze, ze kiedys moje marzenie sie spelni.

Gość kolysanki sasanki
Bardzo negatywnie patrzycie na swiat. Jak by tak kazdy myslal to by ta spolecznosc calkiem upadla

SYLWUSKA MAMUSKA Nie obraź sie, ale trochu dziwna kolejnosc. Chyba najpierw powinno sie myslec o gniezdzie a potem pisklakach. Przynajmniej natura tak podpowiada, a wlasciwie pary ptaków ktore najpierw walczą o gniazdo z innymi parami, a potem scielą sie mi co roku za oknem.

Gość SYLWUSKA MAMUSKA
Tak masz racje, jednak w tych czasach aby najpierw uzbierac na wlasny dom/mieszkanie , to musialabym czekac do poznej starosci aby miec dzieci. Najpierw studia, potem slub - moge to odhaczyc ale nie mamy ani zadnej babki, ciotki, wujka z Ameryki czy bogatych rodzicow, ktorzy by nam pomogli finansowo. Dzieci tez nie chcialam miec po 30. Fajnie jak ktos mlody ma dom zanim urodza sie dzieci - jednak nie wszedzie jest tak kolorowo.

Gość SYLWUSKA MAMUSKA
Kobiecy Karol a jakie jest Twoje marzenie ?