Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet wrocil z poligonu i mnie czyms zaraził

Polecane posty

Gość gość

Poszlam do ginekologa , doktorka byla zdruzgotana widokiem Cały o***t i wargi sromowe zaczerwienione i bardzo mocno swedzace , drapalam sie az do krwi Smierdzacy sluz i bol w srodku Stwierdzila ze musial z kims wspolzyc bo takie cos nie bierze sie z nikad , dostalam to zaraz po tym jak wrocil z poligonu Czy ginekolog ma racje? Zdradzil mnie? Nie ukladalo nam sie ostatnio on nawet zalozyl profil na badoo i wpisal wolny , twierdzac ze to z ciekawosci W przeszlosci chodzil na d****** Zdradzil ze mna zone Ehh nie wiem co myslec...

Gość gość
Zdradził cię to pewne, ale mi cię nie żal. Pewnie się cieszyłaś jak idiotka, gdy on olał dla ciebie żonę, myślałaś, że wygrałaś życie i jesteś od niej lepsza. Teraz karma wraca. Wzięłaś sobie k****arza to teraz cierp.

Gość gość
dokładnie jak wyżej, taki facet to śmieć i bydle, ogolnie mundurowi to śmiecie...najgorsze bydło - policja i żołnierze, g****o totalne, bezmózgie cymbały, pewnie przeleciał jakąś jagodzianke tirówke ukrainke bez gumy za 50 zł

Gość gość
Nie wiedzialam ze ma zone oszukal mnie autorka

Gość gość
Zostaw d****arzaa! Tacy nigdy sie neo zmieniają!! Jak mu zaczniesz robić awantury, jestem pewna, ze zrobi z Ciebie idiotkę, która wymyśla itd!! Bo On misio biedny nic złego nie zrobił.. k*****arz pozostanie takim do końca zycia.

Gość gość
Zgadzam się z poprzednikami, powinnaś była trochę pomyśleć że skoro żonę zdradził z Tobą, to kiedyś Ciebie zdradzi. To zwykły k... rz. I te teksty że wchodzi na portal randkowy,, z ciekawosci" haha :D nie wiem jakie kretynki się na to nabierają, wiadomo że facet przegląda tam tylki innych kobiet i widać szuka kogoś do skoku w bok albo co najmniej do ostrego flirtu, komplementowania, zachwycania się innymi

Gość gość
To jest nowa bron chemiczna, którą testowali na poligonie.

Gość gość
Jak powie że borsuk go zgwałcił w lesie to też uwierzysz

Gość gość
Powinien ci obić mordę bo jak był na poligonie to ty od razu złapałaś syfa, ciekawe co by zastał gdyby na wojnie kilka lat był... kilka małych syfiarzy :-D