Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gruby tyłek

Polecane posty

Gość gość

Mam teraz gruby tyłek. Tak gruby ze majty z lidl rozm L sa małe. I jak siądę na ładowarce to tego nie czuje. Raz siadłam dziecku na ciastkach... Jakie sa wasze grubodupskie historie?;)

Gość gość
miałam gruby, ale rteraz schudłam przez chorobe i wpadlam w anoreksje,.

Gość gość
Właśnie gruby tyłek nie jest zły;) jak jest zgrabny i jędrny i jak odstaje a nie wisi. Ja swój lubię.

Gość 43 cm vv bicepsie
Mogłabyś na mnie usiąść lubie duże kobiece pupy. ;)

Gość gość
Ja mam fajna pupe. Moj facet uwielbia patrzeć jak idę.:)

Gość gość
Ja też jestem przy kości...biegałam trochę,ćwiczenia na nogi wykonywałam i teraz mój tyłeczek tak odstaje śmiesznie.A cała nie schudłam mega :(

Gość gość
Gruby tyłek to skarb!

Gość gość
Ale powiem wam ze duża dupa u faceta to mnie odstręcza ;)

Gość gość
Ja ma wielki,odstający,ostatnio jak mierzyłam spodnie to az sprzedawczyni krzyknela Ale Fajny Tylek. Ja sie z tylu nie widze za bardzo,a szkoda

Gość gość
Ja mam tyłek jak Nicki Minaj i generalnie się go wstydzę, nie wiem jaki mam obwód, ale na pewno powyżej 110 cm. Dolne partie ciała mam ze 2 rozmiary większe od górnych niezależnie od masy ciała, to jest mój koszmar z którego nie mam szans się obudzić. :o

Gość gość
A moim zdaniem koszmar to plaskod***e;)

Gość gość
No, czy sa tu jeszcze jakies d**encje;)?

Gość gość
gość wczoraj A moim zdaniem koszmar to plaskod***eoczko.gif " - z perspektywy wielkodu/pnej stwierdzam, że wolałabym po stokroć płaski tyłek, za to proporcjonalną szczupłą sylwetkę i spory cyc. Serio nic mi po tym tyłku, choć nie wątpię że na fetyszystach wydatnych zadków może robić wrażenie, co w żaden sposób nie rekompensuje psychicznego dyskomfortu czy problemów z zakupem ubrań. Zresztą jeśli chodzi o facetów w naszym kraju, to większość nie przepada za takimi tyłkami, myślę że wielu się wręcz brzydzi.

Gość gość
Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij nawet 10.000 złotych nawww.igortreneronline.pl ! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce:www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce:www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij nawet 10.000 złotych nawww.igortreneronline.pl !

Gość gość
Otyła biegających osoba jest głupia a nie wielka, zniszczy stawy skokowe i kolanowe, tak samo jeżdżac na rowerze, tylko głab będzie to polecał swojej babochłopowej mendzie:P