Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duszności które nasilają

Polecane posty

Gość gość

Sie do maksimum pod czas brania prysznica ,gdy kabina paruje.Czy coś jest z plucami? Byłam trzy lata temu robić ekg na serce i badania były porządku. Oddycham normalnie, lecz czuję jakieś duszenie głęboko w środku .Ca jakiś czas taki wstrząs w klatce i jakby cosmnie wypelnialo.A podczas prysznica otwieram kabine bo nie moge powietrza złapać. Boję Sie :/powiedzcie czy moge mieć cos z plucami...ja bawet nie lale...:/

Gość gość
To mogą być różne rzeczy - od alergii po nerwicę, a po drodze jest mnóstwo innych chorób.

Gość gość
nikt nie moze sie kapac w az tak goracej wodzie!

Gość gość
Ale nerwica...ja mam spokojne życie bez stresów. A pod powiecie może. ..jak wyglądają badania na płuca ile to kosztuje? Bo wiem e serce jest ok pzynajmniej tak mi powiedieli

Gość gość
autorko jak często robisz sobie dobrze pod prysznicem?

Gość gość
Zaden organizm nie wytrzymuje takiej wilgotnosci. Z tobą jest wszystko ok. Każdy tak ma. Nie zastanawiało cie nigdy dlaczego na rowniku sie ludzie nie osiedlaja? Bo nasz organizm nie jest stworzony do tego.

Gość gość
Pójdź do lekarza rodzinnego i przedstaw swoje objawy. On nie tylko wypyta Cię o objawy, ale także Cię osłucha. Jeśli sytuacja będzie niepokojąca dostaniesz pewnie skierowanie na spirometrię, może prześwietlenie płuc, może też do jakiegoś lekarza specjalisty (pulmonolog, alergolog?). Ale zacznij od rodzinnego, bo jak sama zaczniesz na oślep strzelać to wydasz kupę kasy, a nie będziesz nadal nic wiedzieć.

Gość gość
gość dziś Dokladnie. Przeciez my nie jestesmy zmiennocieplni. Takimi oparamy i temperaturą mozna sie nabawić roblemów nie tylko z krazeniem, ale i z sercem :o