Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bank da mi kredyt ?

Polecane posty

Gość gość

Czy bank da mi kredyt na 2500 zł jeśli mam umowę na najniższa krajowa? mam umowę o pracę zero innych zadluzenie?

Gość gość
jak masz stałą prace i brak zadłużenia to dostaniesz te 2500zł bo to w sumie żadne pieniądze

Gość gość
mowie ze mam stała prqce; -) ten kredyt mi potrzebny na juz. a nawet po nowym roku mogę całość spalić nawet w 4 ratach. ;-) ja spaliłam rok temu kredyto na 1000 zł i tyle nie mam żadnych innych zobowiązań ani dzieci itp

Gość gość
ile czeka się na pieniadze

Gość gość
da spokojnie można.

Gość gość
ja tez ostatnio wzielam 1500zł w banku gdzie mam konto.wazne sa wplywy na konto miesieczne. pani sie pyta ile potrzebuje 1500zł bez niczego dali i zaraz byla kasa na koncie. a mialam juz dosc tego ze nie mam stolu i krzesem w kuchni a i stare rolety sie rozlazly. i splacam po 150zl na rok. odestki cos ok 280zł.tez planuje po niwym roku szybciej splacic.

Gość gość
A właśnie ja nie mam tam kona w tym banku co chce wziąć. ale mają mnie w historii bo brałam kiedya kredyt i splacilam do tej pory mam listy zachęcające do kredytów hahaha ale nie wiem czy tak łatwo dostać cholerja

Gość gość
a nie mozesz tam gdzie masz konto?

Gość MyszkaKoko
spróbuj w vivusie, bardziej sie oplaca i nie musisz przynosic sterty dokumentow;p

Gość adambart
Na taką małą kwotę nie ma co brać kredytu. Strasznie dużo formalności cię czeka, bo jak się bierze kredyt to musisz podać powód dla którego go bierzesz. Ja jak potrzebowałem kasy, mniej więcej tyle co ty to wziąłem pożyczkę w kredytach chwilówkach

Gość dietrich
Jak sie nie uda w banki to może w firmie pozabankowej? Takich ofert jest mnóstwo i niektóre są naprawdę przystepne. Do tego pierwszą pożyczkę w wielu miejscach można dostać za darmo. Wejdz sobie na stronę https://www.bazarkredytowy.pl/. Znajdziesz tam rankingi i intuicyjną porównywarkę ofert

Gość DoradcaSzybkaMoneta
Dzień dobry, czy rozważałeś skorzystanie z oferty firmy pozabnakowej? Proponuję rozważenie oferty polskiej marki Szybkiem Monety. Pierwsza pożyczka do 2100 zł jest całkowicie za darmo! Na jej spłacenie klient ma aż 30 dni. Formalności załatawiane są przez internet, co znacznie przyśpiesza cały proces. Więcej informacji znajdziesz na stonie https://www.szybka-moneta.pl.