Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym zdaniem takie slowa swiadcza o tym ze on chce zerwqc znajomosc?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem rok czasu. Ostatnio on jednek wyjechal za granice. Przed tem ukladalo nam sie raczej dobrze. W czasie jak byl za granica to mielismy dobry kontakt , codzienny i bardzo czuly. Jednak ten kontakt sie ochlodzil ostatnio bo juz nie byl az tak bardzo czuly choc tez sie odzywa kilka rady dziennie. Teraz ma dostac prace ale w innym miescie oddalonym 200 km. Jakis czas temu mnie tam zapraszal zebym wziela urlop i przyjechala ale to mowil raz. A teraz planujemy spotkanie ze on do mnie przyjedzie niedkugo choc powiedzial tez ze " jak przyjedziesz to porobi mi troche zdjec- takich erotycznych bo juz sobie takie wysylalismy- zeby mial je w nowej robocie. To oznacza ze nie planuje sie tam ze mna spotykac?

Gość gość
A skąd my mamy wiedzieć? Zapytaj o to jego.

Gość gość
No z tych slow czy mozna je tak zinterpretowac? Nie bede siw fonográf wprost zeby nie wyjsc na desperatke i sie dopytuje co znami bedzie ...

Gość gość
* nie bede sie pytac wprost- glupi slownik

Gość gość
Ale wy jesteście para czy się bzykacie bo nie rozumiem z tekstu do końca? Jak się bzykacie to jaka to różnica? Możesz znaleźć kogoś na miejscu. A jeśli jesteście para i ci zależ to po co kretyńskie gierk8 z Twojej strony? Pytaj wprost.

Gość gość
Różnie to można zinterpretować. Ja np bym jakoś w żarcie o to zapytała. Jak powie ci znowu że chce ci zrobić te zdjęcia erottczne to zapytaj go śmiejąc się "dobrze kochanie, zrobimy zdjęcia ale po co co? Nie chcesz się ze mną spotykać i wolisz fotki niż mnie osobiście?" coś w tym stylu ale w formie żartu i z uśmiechem.

Gość gość
jestesmy razem, wiec dla mnie duza roznica. Ale ze ostatnio jest jakies taki bardziej chlodny dla mnie to dlatego nie chce dopytywac wrost :(

Gość gość
a wczesniej - ze 2 tygodnie temu wspominal zebym zwiela urlop i tam do niego przyjechala, ale teraz stal sie jakis chlodniejszy. Tzn. nie tyle niemily co mowi mniej czulych slow i martwie sie jak to dalej miedzy nami bedzie. Bo nie dosc, ze nie widzielismy sie 3 miesiace bo jest za granica, to jeszcze teraz wroci i ma miec ta prace w innym miescie

Gość gość
A ty jaka jesteś w stosunku do niego? Mówisz mu mile słowa? Pytasz o samopoczucie?

Gość gość
Albo zrób tak. Powiedz, że być może uda Ci się w tym tyg urlop załatwić i możesz przyjechać do niego. Zobacz jak zareaguje. Może on tęskni za tobą i tak się zachowuje.

Gość gość
Ja wlasnie mu pisze i mowie czule slowa ale on ostatnio bardziej powsciagliwe choc tez mile ale np. ja mu powiem ze ze tesknie a on mi napisze milego wieczoru i w ten désen...wczoraj bylam chlodniejsza to tylko na wieczor mi napisal " dobranoc Kochanie". A z tymi zdjeciami to juz nie wiem jak to intetpretowac

Gość gość
Podstawa to szczera rozmowa a nie coś sobie wymyśliłaś i doszukujesz się nie wiadomo czego.normalnie zadaj mu wszystkie pytania które cię dręczą,jesteś dorosła więc zachowuj się jak dorosła a nie jak niedojrzała nastolatka,jesteś w związku masz prawo do szczerej rozmowy.

Gość gość
No masz racje zapytal tylko jak to wyglada wszym zdaniem? Przesadzam? Bo on moze odpowiedziec nieszczerze