Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym zdaniem te slowa swiadcza o tym ze on chce zerwac znajomosc?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem rok czasu. Ostatnio on jednek wyjechal za granice. Przed tem ukladalo nam sie raczej dobrze. W czasie jak byl za granica to mielismy dobry kontakt , codzienny i bardzo czuly. Jednak ten kontakt sie ochlodzil ostatnio bo juz nie byl az tak bardzo czuly choc tez sie odzywa kilka rady dziennie. Teraz ma dostac prace ale w innym miescie oddalonym 200 km. Jakis czas temu mnie tam zapraszal zebym wziela urlop i przyjechala ale to mowil raz. A teraz planujemy spotkanie ze on do mnie przyjedzie niedkugo choc powiedzial tez ze " jak przyjedziesz to porobi mi troche zdjec- takich erotycznych bo juz sobie takie wysylalismy- zeby mial je w nowej robocie. To oznacza ze nie planuje sie tam ze mna spotykac?

Gość gość
Nie dawaj robić sobie zdjęć całej, jak już to ciała bez twarzy bo jak kiedyś się rozstaniecie to on chętnie pochwali się zdjęciami kumplem, zdarza się że były wrzuca takie zdjęcia do internetu...

Gość gość
Ale to zupelnie nie o to chodzi bo nieraz wysylalismu sobie takie zdjecia tylko bez twarzy ale o kontekst zdania

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on naprawdę myśli, co czuję, czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ha,ha,ha,ha. Dzięki :) humor mi poprawilas ha,ha.

Gość gość
Zaprosil cie ale data realizacji odwiedzin wydaje mu sie odlegla.

Gość gość
albo zmienil zdanie i juz nie chce zebym przyjechala :(

Gość gość
Spytaj go,, żartobliwie" czy te zdjęcia chce teraz dostać na pożegnanie, czy już nie zamierza się z Tobą spotkać? Bo powiedz mu ze juz ma Twoje zdjęcie przecież... Niby w zartach ale zobaczysz czy zaprzeczy

Gość gość
A tak to brzmialo jak na pozegnanie? Zapytam sie go ale pytam tez was bo on moze cos krecic itd. jak pytanie niewydone