Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dupodajstwo

Sponsoring czyli zabijanie wartości kobiet

Polecane posty

Gość Dupodajstwo

Kobiety czy Wy w ogóle wyobraźcie sobie jak bardzo szkodzicie Nam wszystkim, płci żeńskiej, pozwalając sobie na sponsorów. Dziewczyny takie jak Wy, nawet nie liczcie na szacunek mężczyzn po tym wszystkim! Nie Wy! Idzieide ja łatwiznę, nie chce Wam się zarabiać uczciwie, brudzić raczek, wolicie poniżyć się przed mężczyznami- sponsorami, robiąc z siebie płatne DZIWKI, inaczej tego nazwać nie można. Przez to My wszystkie, ucziciwe, jesteśmy do Was porównywane, mało tego wrzucane do jednego wora, właśnie, z takim śmieciem ludzkim jak Wy! Wy, mężczyźni, sponsorzy, nie jesteście lepsi od Nich, współuczestniczycie w tym. Myślę, że jesteście na rowni, więc i Wy powinniście być nazywani Męskimi d******** z tym, że to Wy macie kasę. Ale to nic nie oznacza. Właściwie to Wy jestescie poszkodowani, bo skoro macie jedną opinie, tak naprawdę w tym wszystkim to Wy traficie pieniądze. I nie myślcie, że w ten sposób triumfiujecie nad przeciwną płcią. To nie o to chodzi. Tym samym wystawiacie zła opinie, prawdziwym mężczyznom. Wstydźcie się! Ale na próżno szukać w Was wstydu, bo najpierw trzeba go mieć. Żegnam i życzę Wam żebyscie kiedyś w końcu zaczeli siebie szanować.

Gość gość
A i zapomniałam, Wy wszystkie dupodajki jesteście na miarę takiej Marty Linkiewicz. ;) Właśnie tak Was wszyscy odbierają i nie myślcie, że to jest coś czym można się chwalic. ale skoro świat zaczął się pierdolić - musicie i Wy ;) zgodnie z modą.

Gość gość
Co ty chcesz od tych kobiet? One są przynajmniej szczere, dajemy szpary w zamian za korzyści materialne ( pieniądze, samochód, mieszkanie), uzbierają sumkę, zakładają firmy stają się niezależne lub zakładają rodzinę z człowiekiem którego kochają. Znakomita większość kobiet szuka jednego sponsora na całe życie i nazywają go mężem, dają tylko na początku, po podpisaniu kontraktu ochota im na sex przechodzi ale na kasę nie. Kłamią że kochają i niszczą komuś życie

Gość gość
Od zarania dziejów gdyby nie kobieca dupa to byście nie istniały wiec nie p*****l farmazonów.

Gość gość
A ja się zgadzam w 100% z autorką. Wcale nie jesteście kobietami. Zwykle k***y co za kasę oddają cialo. Cialo kobiety to świątynia a nie dworzec kolejowy... A potem się dziwią, że są traktowane jak k***y przez normalnych facetów.

Gość gość
Kobiety dzisiaj za przyzwoleniem państwa mogą okradać mężczyzn pod przykrywka rodzinny itp. wiec bardzo dobrze, że są prostytutki, d***** i jakkolwiek określisz te dziewczyny. Nazywasz się uczciwa bo co? one też są uczciwe i to bardziej od Ciebie.

Gość mistrze zen
Może uczciwe, ale ohydne. x "Od zarania dziejów gdyby nie kobieca d**a to byście nie istniały wiec nie p*****l farmazonów. " x Gdyby nie k***s kobiety by nie istniały więc zamilcz.

Gość gość
Lepsza k***a niż mentalnie wyprana kobieta przez system. Najgorsze kobiety to te z mentalnością ofiary, wiecznie nie dojrzałe- wystrzegajcie się takich mężczyźni i pamiętajcie że tylko debil w dzisiejszych czasach bierze ślub a jak przepiszesz mieszkanie na ów żonkę to zapamiętaj , że już przegrałeś. Ucz się na błędach i zobacz jak to działa.

Gość gość
gość dziś co chce? A czy szanowny Pan wie co to jest szacunek do własnej osoby. Czy uważasz matke, która wychowuje dzieci, zajmuje się domem, za utrzymanke męża? Równie dobrze, to ona mogłaby pracować. Ale dobrze wiemy jak wygląda świat i jaki model w społeczeństwie funkcjonuje. W związku, każda osoba pracuje. Z tym, że kobieta nie dostaje za to pieniędzy! Jeśli faceci, tak naprawdę, ciężko jest Wam pracować, powiedzcie to swoim kobietom, zajmijcie się dziećmi domem, wszystkim tym co kobieta i bez wynagrodzenia! Kobiety z mila chęcią zastąpiłyby Was i mysle, że z powodzeniem. Tylko dajcie nam zielona kartkę. A co do sponsoringu, dlaczego, skoro to jest wg Ciebie , Was normalne, nie pokaże temu światu? Tak po prostu, skoro jest to gwarancja sulcesu? Dlaczego tak nie jest? Bo to pójście na skróty, sponiewieranie siebie, własnej osoby. A taka kariera jest krótka i niestała. Kolejne pytanie, czy swojej córce, pozwolibys na taki sposób zdobywania kariery? Pomyśl o wszystkich, a nie tylko koleżankach. Wtedy zdasz sobie sprawę z powagi tego problemu.

Gość gość
Ja jakoś nie czuje się żebym okradala męża. Jesteśmy małżeństwem pracuje ja i pracuje on. Nie jestem, i nawet nie chce być czyjąś utrzymanka. Swój pieniądz to jednak swój a nie czyjś.

Gość gość
Całe szczęście, że Wy tutaj, jesteście tylko odłamem facetkow. Mężczyźni w prawdziwym życiu, są o niebo lepsi i przede wszystkim normalni w porównaniu do Was.

Gość gość
Prostytutka to normalny zawód w wielu krajach, tylko w tym katolandzie gdzie pełno dewot jak autorka są pietnowane.

Gość gość
gość dziś dokładnie. W małżeństwie obie strony są ważne i musi być jakaś równowaga! Nawet jeśli któreś z partnerów nie pracuje, zawsze daje coś innego od siebie i to za darmo, podkreślam. Ale mężczyźni z forum, sama widzisz, uważają Nas za nierobów, nic nie warte stworzenia, cwane i czyhające tylko na majątek swojego partnera. I właśnie dlatego są singlami :D

Gość gość
gość dziś więc dlaczego np. na fejsbuku wielu z k***w i męskich dziwek nie oznaczy siebie, że pracuje w zawodzenie jako prostytutka?

Gość gość
Kiedy studiowała w Krakowie to mieszkalam w akademiku z taką dziewczyna. Przyjaznilysmy się. I ona miała sponsora. Zwierzyla mi się z tego. Po jakimś czasie wyprowadziła się z akademika, sponsor wynajął jej piękne duże mieszkanie. Chodziłam do niej często. Chciała mnie "umowic" kiedyś z kolegą swojego bogacza. Odmowilam. Fakt nie byłam z bogatej rodziny ale pracowałam jako kelnerka i odpowiadało mi to. Może nie nosiłam markowych ciuchów ale miałam swoją godność. Koleżanka, no cóż... Sponsor w końcu ją "zwolnil" bo zaszła w ciążę. Nie usunęła. Urodziła ale przerwała studia i wróciła do rodzinnego domu. Od sponsora dostaje alimenty. Fakt nie małe ale co z tego jak w mieście żaden normalny facet jej nie chce, bo wie co robiła. Zmarnowane życie.

Gość gość
Nie pokazuja światu tylko dlatego, że jest za dużo kretynów , którzy żyja w zakłamanym świecie a tak większość się pieprzy na prawo i lewo. Idioci okaleczeni przez system wierzą w bzdety o miłości i wierności i tak im mija życie a ci którzy im każą tak żyć sami korzystają z uroków życia - masz autorko skrzywiona psychikę na lata. Mądrzy ludzie doskonale więdza że zyja tu i teraz że życie to chwila i nie będą wbrew swojemu szczęsciu i naturze zyć tylko dlatego ze ktos kiedys sobie tak uroił i stworzył systemy by okaleczyć szczęście jednostki. Autorko skończysz jak wiekszość nieszczęśliwa i zgorzkniała i facet przy twym boku równiez zostanie nieszczęśnikiem - biada jemu i każdemu który z Tobą będzie obcował.

Gość gość
Mało tego, Panowie strzeżcie się. Właśnie pracuje z kilkoma kobietami, właśnie z takimi mężczyznami jak Wy, z takim poglądem na świat i na nie, żeby wzięły po prostu rozwód i zaczęły żyć na własną rękę, bez waszej laski. A i taki jeden mały przykład. Mąż koleżanki, oczywiście pracuje (można by na tym skończyć, ale ja zapisze tego co nie robi), przychodzi do domu, otwiera piwko, potem drugie, trzecie, oczywiście zaraz drze mordę, by zona zrobiła mu jajecznice, bo on, jak uważa, nie potrafi, tak, kawy też nie potrafi sobie zrobić. Najgorsze jest w tym, że maja dzieci. Śliczne bliźniaki, prawie dwa latka. I mam taka mała zgadywane, ile w ciągu tego czasu, on zwrócił się do dzieci, pobawił się z nimi, bądź poszedł na spacer. Wynik jest tragiczny bo zero,! Zero zainteresowania własnym dzieckiem. Ostatnia akcja była taka, przyszedł do domu z pracy, dzieci stały w kuchni, nawet się z nimi nie przywitał, traktował jak powietrze.. to jest ten prawdziwy ojciec, mężczyzna?

Gość gość
09.39 Hahah nie dość, że single to w dodatku stare prawiki a k***w bronią :) Plus na garnuszku u mamusi. Takie to cwaniaki :D

Gość gość
Specjalnie nie pisałem już o dzieciach by męczennice się nie odezwały. Szukacie bogatego męża, jak tylko macie papierek to przestaje cię mu nawet dawać doooopy. Przyjmijmy że on od początku mówił że nie chce dzieci, ale i tak wy jesteście ważniejsze i zachodzie w ciążę wbrew jego woli bo macie instynkt a potem to już z górki dojenie kasy. I to jest dopiero kulestwo. Idealnie się od ciężko pracujących prostytutek one wykonują rzetelna pracę a nie jak wy ukryte kuwy .

Gość gość
9.46 No cóż. Nie wszyscy mężczyźni są normalni. Mąż twojej koleżanki to jakiś prymityw i ona w ogóle głupia, że z nim. Jest.

Gość gość
gość dziś a mógłbyś na to spojrzeć z innej perspektywy, że ludzie pozwolili sobie na zbyt wiele, Dlatego teraz w tej swojej swobodzie, nie są już w stanie prawdziwie kochać. Jeszcze ludzie przed wojną nawet w trakcie to potrafili i wątpię żeby wielu z nich się zdradzało, tak jak to Dzieje się teraz. Ja nie Boję się wymagać od swojego partnera uczucia tego prawdziwego bezpieczeństwa, miłości, zaufania, delikatności. Nigdy nie zrezygnuję z tego by dać sobie szansę na poznanie prawdziwej miłości, zawsze będę mieć nadzieję że tak się stanie. A jeśli nie, to trudno, ale na pewno nie spłaszcze się przed normami współczesnego świata.

Gość gość
gość dziś Pamiętaj że do tanga trzeba dwojga. Ty też masz swoją parówkę i też mógłbyś wyciągnąć wcześniej żeby zapobiec ciąży.

Gość gość
gość dziś dokładnie ale chciałam wspomóc się przykładem i ukazać jak dzieje się w wielu domach i jak często za wszystko obwinia się tylko kobiete.

Gość gość
9.54 Ja to rozumiem. Ale te tępe dzidy tutaj nie.

Gość gość
gość dziś cieszę się :)

Gość gość
Jasne oczywiście wina faceta że nie wyciągnął w porę, będzie jego wina jeśli ona powie nie zabezpieczam się, wkładaj gumę. Ale to ona mówi że się zabezpiecza a potem oj zapomniałam tabletki.

Gość gość
Autorka zazdrosna że niektóre kobiety mają dużo kasy za przyjemność, też by chętnie tak zarobiła ale za bardzo z wyglądu się nie nadaje na utrzymanke i przede wszystkim nie ma odwagi.

Gość gość
09:52 - jestem dziewczyna i najwięcej krzywd ludziom zrobiły religie, więc nie pisz że kiedyś było wielkie LOVE STORY aż po grób. W czasach o których piszesz nie było tak krzywdzącego prawa dla mężczyzn. Raz jeszcze to napisze - tylko debil dzisiaj sie żeni. Inna sprawa że podczas wojen to inteligencje w większości wymordowano i plebs rozniósł swoje geny dlatego tyle idiotów jest. Ludzie uwielbiają żyć w iluzji życia bo tak łatwiej ale przez to staja się trupami za życia i najgorsze że często to młode okaleczone osoby. Jeszcze raz - kochani mężczyźni KODEKS RODZINNY to wasza obowiązkowa lektura na pułkach i jak macie zacny posag :) to obowiązkowa INTERCYZA bo jak już wam spadną różowe okulary to obudzicie sie z reka w nocniku. Obowiązkowo tez badania DNA jak tylko sie dzieciaczek urodzi i pamiętajcie ze nikomu o tym badaniu nie musicie mówić :). Każdy facet, który wejdzie na ten wątek i to przeczyta i ma dzieci to niech zrobi sobie badanie - myślę że niektórzy przeżyli by niezły szok :). Miłego dnia :)

Gość gość
Ja bym powiedziała ze w dzisiejszych czasach mądry facet pilnuje swego nasienia :)