Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolety

Polecane posty

Gość gość

Cześć, dostałem niedawno bardzo dobrą cenowo ofertę na rolety wewnętrzne od marki Najtańsze we Wszechświecie z Krakowa i zastanawiam się, czy macie dobre doświadczenia z tymi wykonawcami dekoracji okiennych? Proszę o kontakt.

Gość gość
Powiem krótko. Jak nie chcesz wtopić z zakupem rolet to idź na ekspozycję normalnie w Krakowie. Organizuje marka Najtańsze we Wszechświecie. Ekspozycja jest duża, zapoznasz się na żywo z mechanizmami i podejmiesz na spokojnie decyzję. W internecie możesz bez końca przeglądać, ale na żywo decyzja praktycznie od ręki. Przynajmniej u mnie tak było.

Gość gość
Miałem dość duży montaż żaluzji wykonywany przez krakowską markę „Najtańsze we Wszechświecie”. Zlecenie na wykończenie biura jakościowymi żaluzjami, łącznie z dopasowaniem produktu, technik sterowania. Nacisk na łatwe czyszczenie i zdejmowanie. Trafiłem na nich po przeczytaniu kilku pozytywnych komentarzy.

Gość gość
Ja zamiast rolet zainstalowałam sobie taką folie http://sonte-poland.pl/ , działa na podobnej zasadzie jak rolety z tym że moge zasłonić okno w ułamku sekundy nie podchodząc nawet do okna