Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AGNIESZKA JESTEŚ SKARBIE

Polecane posty

Gość gość
haha prawdziwej agi na kafe to już z pół roku nie było a przemo ciągle nabiera się na jej liczne podszywy :D no ok możemy sie tak dalej bawić Przemku.. :D

Gość gość
gniewasz się od czerwca mi nie odpisałaś...

Gość gośćAga
Gniewam się na ciebie bo mnie zdradziłeś z własną ręką

Gość gość
Przemku i nadal ci nie odpisze dopóki nie pójdziesz na terapie.. sam mi to przecież obiecałeś.. sam zgodziłeś się na taki układ że jak pójdziesz na terapie to odnowimy oficjalnie kontakt meil facebook itp a i nawet cie odwiedze na terapii.. sam to wszystko niszczysz kłamiąc obiecując i nie dotrzymując słowa.. wstawiając nadal obleśne fotki i robiąc wciąż ze mnie idiotke.. na wykopie ile kont ci juz zbanowali? tysiąc? tylko mi nie mów że tam nie siedzisz bo parskne śmiechem.. sam to wszystko niszczysz.. nie widzisz tego że jesteś g****o wart? masz isc na terapie a jak nie to s********j bo ja już sie z tobą cackała nie będę.. tymczasem spadam bo mam dziś nocny dyżur.. przemyśl wszystko i nie wołaj mnie na marne następnym razem.. chyba ze będziesz miał mi do przekazania konkretną informacje - że podjąłeś terapie.. pa

Gość gość
na wykopie nie pisze... pójde na terapie ja będe miał ubezpiecznie...

Gość gość
haha nie pisze :D zalosny jestes.. doprawdy zalosny

Gość gośćAga
Przemek kiedy pójdziesz do pracy ?

Gość gość
jak zrobie prawko bo musze mieć dojazd...

Gość gość
czyli nigdy nie bedzie mial ubezpieczenia bo debil nigdy nie pojedzie do urzedu pracy tak jak nigdy nie skonczy prawka tak jak nigdy nie pojdzie na terapie ani do pracy przemek jestes tak przyjepanie zalosny i przegrany ze gorzej sie naprawde nie da a twoje spiertolenie i uposledzenie umyslowe siega zenitu chcesz prawde prosto w oczy? Zawsze byles jest i bedziesz zerem! Nigdy nic nie zrobisz bedziesz tylko tak kolejnymi latami wymyslal obiecywal uzalal sie biadolil i poglebial w swoim spiiertoleniu ale nigdy nie zrobisz nic! I te twoje kolejne obietnice plany sa gorzej niz zalosne, rok dwa i 5 lat temu opowiadales te same bajeczki, jestes nieodwracalnie zj*****y i to nie przez swoja matke jak probojesz ciagle nam wmawiac ale jestes zj*****y na wlasne zyczenie przez swoje lenistwo i coraz wieksze spiertolenie, idz dalej na wykop wstawic morde do oceny, stopy do oceny czy marzyc o emigracji albo pisac o tym jak umyles reke ktora dotykales ciipke, tobie juz nawet na terapii nie pomoga chyba ze bys musial ze 2 lata w szpitalu siedziec, a wiesz co jest najgorsze w tobie? Ze ty nie wyciagasz zadnych wnioskow, zero poprawy w tobie, jestes tylko coraz gorszy, nic cie nie rusza, nic do ciebie nie dociera, jestes nikim

Gość gość
dotarlo? Czy nadal nie

Gość gość
aha.. czyli jak zwykle nie dotarło a od jutra znów będziesz spamował wrzucał foty do oceny wyzywał hejtował biadolił i marzył o emigracji

Gość gość
widać że nie dotarło bo wczoraj znów cie wołała Agniecho :D

Gość gość
i tak będzie ją wołał i wołał do usranej śmierci ale nic mu to nie da, tylko totalnie zdesperowana idiotka z patologii mogłaby sobie wziąć takiego przegrywa mitomana hejtera trola kaleke życiową jak przemek