Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydawało się

Polecane posty

Gość gość

Że mnie kocha, wszystko na to wskazywało, tylko problem polega na tym,że mnie nie kochała i to było tylko złudzenie. Mieliście tak? Co dalej? Dalej uświadomiłem sobie ,że dałem się wkręcić? Czyja to wina? Moja, głupi byłem. Otóż Panie i panowie, jak ktoś mówi, że jesteś przyjacielem, to tak to jest i nie potrzeba się łudzić, nawet jeżeli się wydaje inaczej. Ech, gdybym to zrozumiał wcześniej, to było by inaczej, a tak głupio mi jest i przykro, że byłem takim dzieciakiem. Miał ktoś tak?

Gość gość migotka
Jesteś przyjacielem Wojciech przez wzgląd na młodego,najlepszym przyjacielem jakiego mam i miałam kiedykolwiek.Niech dobry Bóg zawsze Cię za rękę trzyma kiedy ciemna noc. https://youtu.be/YtLWopnzTxA

Gość gość
Każdy tak ma, a jak ktoś mówi, że nie ma, to ma to podwójnie. Nie mów hop dopóki nie przeskoczysz, a nawet jak przeskoczysz, to nie wiadomo w jakie gowno wpadniesz. Witaj w klubie! Na tym polega smak i zapach życia.

Gość gość
18-55 to nie Wojciech

Gość gość
"Jak ty nie możesz się jej pozbyć to nikt nie może" - to cytat z tego forum o "przyjacielu", któremu pomagam, taki imperatyw, choć mi nie ufa a on próbuje mnie się pozbyć, menda on i menda jego żononarzeczona, która wie o tym, ale wygodnie jej udawać , że nie, tak jak on udaje, że wierzy że ona jest ciepłą i dobrą kobietą, oboje są zakłamani i obłudni ona za kasę i seks on za seks.

Gość gośćmigotka
Nie? no to szkoda bo innego przyjaciela nie mam.Niech Bóg mu Błogosławi za wszystko ..

Gość gość
Ja będę Twoim przyjacielem! :-D

Gość gość
To do Ciebie, Migotka! :-D

Gość gośćmigotka
Na miano przyjaciela trzeba sobie zasłużyć.Nie każdy może nim być.

Gość gość
19-15 jestem Twoim przyjacielem, czyli nie jestem zainteresowana

Gość gość
Migotka, to co, że niby mam zrobić by zasłużyć? :-D

Gość Ja nie ja
Migotka, żeby łatwiej było mnie rozróżnić :-D

Gość gość
do autora: chłopie dobrze, że to zrozumiałeś. wina jest tylko i wyłącznie twoja bo to ty i twoja wyobraźnia dała ci popalić, inaczej pisząc - łudziłeś się, zamiast dokładnie ustalić, czy coś z tego będzie. teraz płaczesz, ale przecież nie płacze się nad rozlanym mlekiem. pozbieraj się i nigdy więcej po tym doświadczeniu nie pakuj się tam, gdzie cie nie chcą (choćby twoja wyobraźnia mówiła co innego)bowiem doświadczenia mają czegoś uczyć i są mądrością, którą trzeba przyjąć na klatę. wtedy staniesz się silniejszy, a nie jak teraz chlipiąca c***a. bye! 🖐️

Gość gośćmigotka
19.28 Trzeba być dobrym człowiekiem,szanować innych kochać dzieci być dla nich jak dobry anioł który podnosi wiarę w siebie..podtrzymuje podnosi i ratuje .

Gość gość
19-40 nie płaczę. Chcę zrozumieć czemu tak się stało, czemu rzeczywistość była inna, niż myślałem.

Gość gość
Rzeczywistość była "inna" bo i prawda o tym, co ci się "wydawało" była inna. Nie chciałeś tej prawdy zrozumieć wcześniej - widocznie wolno myślisz :D Myśleć, to wielka sztuka, i nie każdy potrafi.

Gość gość
20 -25 przecież o tym piszę. Nic nowego.