Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert34wa

Jestem 34 letnim samotnym mężczyzn chociaż dziewczyny narzekają na brak partnera

Polecane posty

Gość gość
tak, na pewno są szczęśliwi wyliczając każdy gorsz i kupując margaryne zamiast masła :O

Gość Robert34wa
Podnoszę mój problem nadal aktualny :(

Gość gość
skoro twój problem aktualny to napisz w jaki sposób próbowałeś go rozwiązać

Gość Robert34wa
Tak prawda kobiety narzekają na brak partnera a chodzi raczej o takiego który spełnia ich oczekiwania.

Gość gość
Ja nie narzekam chociaz mi takiego brakuje. Obecnie jest jeden taki który spełnia moje oczekiwania ale już jest dla mnie za późno. W takim sensie ze on był jakiś czas temu mną zainteresowany ale ja o tym nie wiedziałam i nie zwracałam na niego uwagi. Przypadkiem dowiedziałam się od kogoś pewnej rzeczy która dała mi do myślenia i jak sobie przesledziłam wszystkie sytuacje wstecz dotarło do mnie że ja go po prostu olałam. Nie zdawałam sobie z tego sprawy. Teraz jego duma jest urazona i nie odzywamy się do siebie :O

Gość gość
to ty odezwij się pierwsza, duma na bok i idź za celem aby go zdobyć, nigdy nie za późno, no może w trumnie dopiero

Gość afryka to kraj
gość 2017.10.28 skoro twój problem aktualny to napisz w jaki sposób próbowałeś go rozwiązać Zgłoś on nic nie napisze bo nic z tym nie robi, no to biadolić może tak do śmierci