Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrozbell pokaż penisa ty piertolony transie

Polecane posty

Gość gość

odpadzie genetyczny :D

Gość gość
dasz nam focie tu pedrylu jepany, odpadzie ???

Gość gość
daj focie fiutka ty zmutowana ściero :D

Gość gość
krva odpad genetyczny gender mi fika :D:D:D Za hitledra to by cię szmato na pal nabili i tam bys zdechła, bo po co taki śmiec ma żyć na świecie ??

Gość gość
pisz, i tak będziesz miała sprawę w sądzie a te konto ci zbanuje masz pecha, bo kotarba to nie ja a wymysł ciuli do ciebie podobnych z kafe sprawa ostatecznie zostanie zgłoszona na policje i tym razem już się nie wywiniesz :D:D

Gość gość
bedziesz tu ściero tyrana w dóópsko tak jak zawsze, jak się z tym czujesz ? :D

Gość gość
ok, smiej się jesteś tu już trupem, ja ci to przyrzekam!

Chłopie, wiesz co to jest IP? Sam zakładasz na mój temat tematy i uważasz, że to ja będę miała przesrane;) zgłoś na policję, i się bardzo zdziwisz kto tak naprawdę za tym stoi :V

Gość gość
spotkamy sie w sądzie szmato a na kafe będzie tak tyrana, że to masakra. Tak jak ci obiecałem wykończe cię tu psychicznie !!! masz poważne problemy ty pedale po dzisiejszym dzniu, bo żarty się skończyły! Jestem twoim najgorszym wrogiem i prędzej umrę niz ci odpuszcze!!!!!!!!!!!!! TFU!!!!! Ścierwo!!!!!!!!

Gość gość
A IP twoje to ja mam juz od dawna z resztą policja cię namierzy bez problemu, zobaczymy jaki będziesz mądry ty spedalony śmieciu genetyczny!!!!!

Gość gość
dziecko robie codziennie screeny z wszystkich twoich postów a naiwniaka mnie masz ??? :D:D:D Będziesz miała sprawę i zawiasy ty cyberstalkerko i ci sie wszystkiego odechce :D

Gość gość
Czyli ten brzydki łysol z fot to faktycznie nasz Grzesiek :D Trzeba pisać do tej Marleny co on tu odpietrala. może ta niezbyt piękna żona go ogarnie jakoś :D

Gość gość
sxrysia też była taka mądra a ostatecznie dostała wyrok za stalking, w dalszym ciągu mnie nie doceniasz, ale dzisiaj już za późno, bo za dużo napisałaś :D:D:D Dziękuje ci za to, bo to mi chodziło🖐️

Zgłaszają na policję, proszę bardzo, zobaczysz kto wygra ;) mam napisać do HIm ? To wszystko co o niej tutaj pisałeś, wysyłałes linki z jej profilem na FB, pokazywałes jej zdjecia, cynika i wiele innych, chcesz wojny?

Gość gość
Będziesz miał wrozbell powazne problemy bo zadarłeś nie z ta osoba co trzeba, za jakiś czas sam się o tym prszekonasz genetyczny odpadzie w nie własnym ciele!!! Krva wolałbym zdechnąć niż tak cierpieć jak ty z powodu niezdefiniowanej tożsamości seksualnej jak ty ty kupo góówna!!!!:O

Gość gość
wgle ty jesteś chłop czy baba ty śmieciu jepany ??? za kogo ty się uważasz, bo dla mnie nie powinienes wgle istnieć i do końca życia będziesz cierpiał z tego powodu natura już wydała wyrok na ciebie ty śmieciu jepany!!!!

Gość gość
Wróżbella ale HIM nie ma fb, miała jedynie fotkę.pl, na której się ostro lansowała, bo nie ukrywajmy, Kotarba to psychiczny ćwok, ale HIM też świętą nie była i łaknęła chłopskiej atencji jak kania dżdżu .

Gość gość
IP które wtedy podałem nie było twoje ale wydłubalem właściwe chcesz je spedalony gendertransie ??? homo nie wiadomo hahahahaha :D:D:D:D

gość dziś to nic wszystko wyjaśni się na komendzie, kato, jesteś na to gotowy, sam siebie wsypać za stalking?