Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrozbell pokaż penisa ty piertolony transie

Polecane posty

Gość gość
zawsze będziesz nijaki, chóój wie kto czy facet, czy baba :D:D:D Odpad genetyczny :)

Gość gość
Dzisiaj sobie wrozbell powaznie nagrabiłeś :D:D

gość dziś uważasz że jesteś w stsnenie obrazić, pisząc nieprawdę? Matka boska bajkowa wie kim jestem ;) haha

Gość gość
Pod tym linkiem sa fotki przystojnych panow,czy ktos wie kim oni sa?

Gość gość
Dzisiaj sobie wrozbell powaznie nagrabiłeś x i dlatego OSOBIŚCIE Grzesiu dziś pójdziesz do Tropicany wypiąć się paru śląskim homosom :D

Gość gość
nie jestem twoim kolegą, ty kupo łajna Będziesz miał/miala problemy i to ci przyrzekam! zapamiętaj ten temat!

Gość gość
pod którym linkiem?

Gość gość
zdziwisz się szmato jak do ciebie policja zadzwoni, lub przyśle wezwanie :D

Gość gość
z kontem wrozbella się możesz już dziś pożegnać :D hihi nie jedno juz skitralem do wora, a twoje juz powinno pójść w chóój dwa tygodnie temu, ale jaki pisałem bawie się toba i co się odwlecze to nie uciecze...:D pójdzie się piertolić jak nic :D

Gość gość
a chooy tam, pisze do Marleny; na razie grzecznie zapytam czy wie co jej mąż w internetach odpiertala :D

Gość gość
oj minka ci zrzednie wrozbell :D biedne dzieciątko, jest nieświadome tego co go czeka :D:D:D:D

Gość gość
gość dziś a chooy tam, pisze do Marleny; Po co się wpierniczasz w czyjeś zycie jakies kobiety?

Gość gość
Gosc 20:45 od tropicany. Lat temu 15-16 kumpel gey ale spoko koles podkreslam,zero tekstow do mnie,tak wiec zaprosil mnie do knajpy,czytam napis przed wejsciem„tropicana” wchodzimy do srodka i po schodach na gore i nagle JEEBBB szok-gosc siedzi na fotelu na polpietrze,sztuczne drzewko na ktorym byly przypiete prezerwatywy a drugi koles ze 30lat starszy kuca nad nim i idą w śline.. Qrwa wydarlem z tamtad jak opazony:) a kupel za mną smial sie jak nienormalny a ja stalem na zewnatrz blady jakbym ducha zobaczyl

Naruszenie prawa: pomówienie: nazwanie mnie transem, obraza osoby: szmata i wiele wiele innych, pod moim adresem, edytowane tematy zawsze tutaj pozostaną, kochanie, zdobędę dane wszystkich osób, które tutaj zgnebiles, do wszystkich zadzwonię, wszyscy będą skaldac zeznania przeciwko Tobie, chcesz tego naprawdę?

Gość gość
pisz nawet teraz do jakiejś marleny to się zdziwisz że to nie ja :D:D:D i będzie podwójna beka z ciuli :D:D

Ja Cię nie straszę ja mówię jak będzie. Jestem gotowa, tylko szkoda dzieci, że dowiedzą się jakiego ojca mają naprawdę i że prowadzi drugie życie tutaj, może i zrobią Ci badania psychologiczne?

gość dziś z tym, że nie jest to mój temat :D IP nie będzie moje, zgłosisz nieodpowiednią osobę, zatem na komendzie pojawia się dwie, przeciwko Tobie. A Twoje dręczenie osób pozostanie. To nic, że ta osoba dostanie jakaś tam karę, skoro pojawia się świadkowie przeciwko Tobie.

Gość gość
pogrążasz się tylko bardziej transwestyto i dodajesz kolejnych dowodów przeciw tobie :D:D:D za duzo cwaniakowałeś, i to cię zgubiło, po dzisiejszym dniu masz taką lipę, że aż mi cię szkoda :D Mam nadzieję, że osobiście się spotkamy wtedy taki mądry nie będziesz. Ja ci przyrzekam, że jesteś najgorszym wrogiem jakiegokiedykolwiek miałem i zrobię wszystko, żeby sie z tobą spotkac i sprawy wyjaśnić! wtedy zobaczymy jaki mocny jesteś!!!

matka boska bajkowa dziś ja się nie boje. Widocznie Kato, nie znając prawa, wkopie sam siebie. Chcę tego, proszę bardzo, dla mnie to bułka z masłem.

Gość gość
mam setki twoich postów i to wystarczy spokojnie :D:D

Gość gość
gość dziś ten pasywny to Koterba - pierwszy hejter kafe, stalker HIM i innych kafeterianek, które mu kosza dały ten aktywny to Filip Matuszczak czyli cynicFM, znany tutaj pseudoperkusista-schizofrenik.