Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrozbell pokaż penisa ty piertolony transie

Polecane posty

Gość gość
zapamiętaj wrozbel datę 27.10.2017 bo za to bekniesz karnie a konto będziesz mial zablokowane, kropka.

Gość gość
Mam nadzieję, że osobiście się spotkamy wtedy taki mądry nie będziesz. x OSOBIŚCIE to Grzesiek za chwilę będzie klęczał za Spodkiem Katowickim i przyjmował soczyste chlaśnięcia spermy na ryj :D

Gość gość
Dzien dobry. Szukam chetnego pana ma jutro z krakowa na analny szał. W zamian oferuje knuta do ust i oddanie moczu do o***tu. Czy jest chetny pan? Ja 17L 180wzrostu wydepilowany,lubie tez damskie ciuszki

Gość gość
za dzisiejszy dzień będą problemy ja nie rzucam słów na wiatr, przegięłaś dzisiaj i ja to wykorzystam🖐️ szkoda nmi więcej czasu na takiego odpada genetycznego, więc w*********j!

gość dziś Kato czy Ty siebie słyszysz, dobrze się czujesz? Czy z tej nienawiści już nie kontaktujesz? Nie widzisz, że wszystkie dowody świadcza przeciwko Tobie? Jesteś na to gotowy?

Gość gość
Kato jest OSOBIŚCIE na to gotowy :classic_cool:

Bardzo dobrze, a jako pierwszy dowód i niepodważalny na obrazę mojej osoby, pójdzie ten temat, zwłaszcza tytuł.

Gość gość
Gosc 20:55- HAHAHAHA dzieki za objasnienie kto jest kim,czyli mam rozumiec ze hejter dmucha schizofrenika tak? Hahahahaha jpr co za eleganckie objasnienie:)

Mało tego, zacząłeś mnie dziś obrażać, bez wiedzy kto udostępnil post, więc że to nie ja, pomyliles się. Wszystko powtórzę słowo w słowo na komendzie albo i przez telefon. :D

Gość akimke12121
Witamy Wrozke. :)

Gość gość
gość dziś Gosc 20:55- HAHAHAHA dzieki za objasnienie kto jest kim,czyli mam rozumiec ze hejter dmucha schizofrenika tak? Hahahahaha jpr co za eleganckie objasnienie x odwrotnie!!! :D schizofrenik dmucha hejtera :D :D:D:D:D kurfa zapluje ze śmiechu ekran zaraz :D

Gość gość
Ułatwie wam te straszenie się policjom i sądami dyżurnet.pl - zgłoszenia wszystkich naruszeń w internecie

Gość Lujozo z przedmiescia
Czy mozna tutaj poruszac tematykę seksu tantrycznego i analnych zblizen z mezczyznami?

Gość gość
czy mi się wydaje? czy Kato został właśnie przetyrany jak nigdy dotąd? :D

Halo Panie Kato, oddelegowano mnie do Pana w sprawie seksu tantrycznego i analnych zblizen. Czy moglibysmy wymienic sie numerami telefonow skoro mamy z sobą tyle wspolnego? Preferuje pozycje na pieska i bycie przebranym za np. Peppe swinke lub inna postac bajkową

Gość gość
gość dziś żel ci się cwelu wydaje przytryrana to została twoja anlaka i ty tchórzliwy kundlu setki razy przeze mnie :classic_cool:

Gość gość
oj jak wrobell będzie tu tyrany, aż mi się rogal na mordce zrobił na sama myśl o tym :D:D:D cwel srun juz spiertoli bo go zajechałem teraz mam kolejna ofiarę ;)

Mam co prawda 40tke na karku ale co tego typu figli zawsze jestem gotowy. Chcialbym tez wyprobowac opcji spustu na otwarte oczy partnera,czyli nazwijmy to np.wzrokowy trzepaniec. Chetny jest Pan Panie Kato?

Gość gość
Lujozo z przedmiescia dziś :D:D:D:D:D:D Grzesiek to ty?

Gość gość
Policja nie ma czasu na wasze p********ia.Czyta to i zastanawiacie czy posiadacie wogole IQ A przez to że najprawdopodobniej nie,to zostawi biedaków by dalej dyskutowali nad swoim brakiem komorek szarych

Gość gość
A kosmita dzis byl w odwiedzinach??

Gosc 21:32 niestety nie:) Nowy tu jestem i musze jakosc pobrylować w tłumie,tym bardziej ze cztery dychy na karku to i chetnych na analne uniesienia w moim wieku nie latwo znalezc,ale podobno niejaki Pan Kato bylby zainteresowany wiec chetnie spotkalbym sie z tym dzentelmenem. Mam poloneza wiec moge podjechac jak sie zgodzi na szybki zapoznawczy blowjob jak na poczatek

Gość gość
a moon połyka nie wiecie ??

Gość gość
człowieku moon łyka łapczywie i ani kropli budyniu nie uroni! Dla niego dodatkowa porcja kalorii jest bardzo ważna :D