Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznam bezplodnego faceta

Polecane posty

Gość gość

Wiek 26 - 38. Chetni pisac

Gość gość
Nie ale mozna adoptowac

Gość gość
po co ci bezpłodny facet?

Gość gość
żartujesz chyba, każda kobieta musi urodzić przynajmniej jednego syna pierworodnego, na co komu bezpłodna, tj. wybrakowana, przecież to nie jest prawdziwa kobieta :/

Gość gość
21 29 Ty jestes wybrakowany, pisze ze szukam bezplodnego to kto mu dziecko urodzi? Chyba ze dziecko sasiada

Gość gość
dlaczego musi byc bezplodny nie wystarczy ze nie chce dzieci ? nie jestem zainteresowany tak tylko sie zastanawiam dlaczego :D

Gość gość
szukasz frajera, masz gdzie mieszkać?

Gość gość
21.29 kiedyś mówiłeś o takich kobietach jałowa, bezpłodny schizofreniku z dwubiegunówką;)

Gość gość
Wlasnie ze mam gdzie. O to by sie nie musial martwic

Gość gość
musiała byś wrzucić swoją fotografię , aktualną a nie z podstawówki . Historia potwierdza takie małżeństwa , ale były to tylko te zawarte w kościele , np. Św. Kinga ,

Gość 25l
Tez szukam bezplodnego, z ta roznica, ze dziecko juz mam

Gość gość
Po co komu bachory - szkoda nerwów, sylwetki, zdrowia, KASY, czasu wolnego, wygody.

Gość gość
bezplodny fajny bo nie trzeba sie przy takim truc hormonami. amen.

Gość gość
dziś święta prawda, a potem po tabletkach anty ( o tym się nie mówi) - nowotwory jajników itp itd

Gość gość
z ostatnim sie rozstalam przez te tabletki, moze go nie kochalam, albo za bardzo zalezalo mi na zdrowiu, dzieci nie chce miec. bezplodny facet to skarb. najlepszy argument facetow - aspiryna i jedzenie z chemia tez szkodzi...

Gość gość
a ile masz lat i ile partnerow seksualnych?

Gość gość
ja dla zadnego sie nie trulam. gumki i seks tylko w nieplodne dni, a jak nie pasuje to s*******lajta

Gość gość
25l dziś Tez szukam bezplodnego, z ta roznica, ze dziecko juz mam xxx ty to kultura to bzdura - szukalas tu meza i pisalas ile masz lat

Gość gość
szukanie faceta tylko do cielesnych uciech to diabelskie natchnienie i żaden tu ślub nie pomoże ani świecki ani kościelny . Dwoje ludzi powinno tylko z miłości zawierać małżeństwo .

Gość gość
Masz rację dzieci są przereklamowane, a po naturalnych porodach ci.ka rozkłapciana.

Gość gość
to nie tu należy takiego szukać , ale wejdź na stronę niesparowani.pl , a tam można poznać kościoły gdzie 2 razy w miesiącu są msze św. tylko dla singli i singielek . Po takim nabożeństwie można zapoznać inną osobę , która też pragnie zawrzeć związek małżeński kościelny . Są tam też tacy którzy nie chcą mieć dzieci lub mają swoje . W każdym mieście , gdzie jest zakon jezuitów też takie msze 2 razy w miesiącu są odprawiane . Można je odszukać pisząc w gogle słowa : Msze dla singli albo pisząc słowa : Msze dla samotnych. Pojawią się wówczas na ekranie adresy tych kościołów , daty oraz godziny .

Gość gość
Napisz po prostu że szukasz partnera który nie chce mieć dzieci. Ja na przykład już mam trójkę, jestem po rozwodzie, miałem partnerkę która też nie chciała mieć dzieci więc zrobiłem sobie wazektomię, Efekt super , wszystko działa nawet lepiej niż przedtem, chociaż nie nażekałem. Tyle że partnerce się odwidziało i sobie poszła.

Gość gość
Jak kobieta nie chce dzieci to tez nie chce dziec***artnera z byłego związku. To jeszcze gorsze niż własne.