Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

priorytetem każdej kobiety jest mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

i tak pozostanie po co te cale ściemy , teatry i iluzje , skoro nie potraficie bez faceta nawet podnieść si ę z łóżka , a co dopiero leżeć w nim same ?

Gość szry
hmmmm... nikt cie nie chce, ze sie tak w tym musisz upewnic?:D jeju jeju, moze nastepnym razem na piwo idz zamiast tak smutac

Gość mojemałekotki
No to w moim życiu brak priorytetu. Od 10 lat. A jakoś funkcjonuję. Dziwne, nie?

Gość gość
leżysz dalej , a nie funkcjonujesz

Gość gość
Leżeć też leżę. Sama. A potem wstaję, idę do pracy i tak dalej. Brak faceta jakoś mi nie przeszkodził w zdobyciu wykształcenia, roboty, fajnych wspomnień.

Gość mojemałekotki
Post z dziś jest mój.

Gość gość
dobra , przestań się oszukiwać kobieto , bo tylko udajesz , że się realizujesz , atak naprawdę , to potrzebujesz faceta i tyle w temacie

Gość mojemałekotki
To dlaczego go nie mam? Dlaczego z każdym zrywałam? Dlaczego z żadnym się nie spotykam, skoro tak bardzo, Twoim zdaniem, tego potrzebuję? Dlaczego nie umówię się z jakimś przez internet, chociaż różni do mnie wypisują? Wyjaśnisz mi to?

Gość gość
Przeciez faceci ograniczaja :p

Gość gość
co innego fakt aktualny , a co innego fakt faktyczny jeśli zainteresowałby się Tobą odpowiedni facet , to bez względu na to , co piszesz , nie leżysz w końcu sama

Gość gość
zdefiniuj pojecie "odpowiedni".

Gość mojemałekotki
Fakt jest faktem. A odpowiedniego faceta nie ma, nie istnieje. Jeśli ktoś się nie chce wiązać, to choćby druga strona była najlepsza, to nie będzie z tego związku. Taka prawda.

Gość gość
Autorze, zapomniałeś dodać "moim zdaniem", ewentualnie "moim skromnym zdaniem". Pozdrawiam.

Gość gość
Pozdrawiam także. Sztuką jest umiejętnie opisywać prawdę i rzeczywistość , a nie zabawę i ściemę , za którą kryją się kobiety , które same siebie potrafią tłumaczyć

Gość gość
wczoraj odpowiedni facet , to facet odpowiedzialny , z wysoką kulturą osobistą, zadbany oraz z dobrymi manierami , który by się Tobą zainteresował - czyli taki , jakiego jeszcze nie spotkałaś :P

Gość gość
wczoraj odpowiedni facet , to facet odpowiedzialny , z wysoką kulturą osobistą, zadbany oraz z dobrymi manierami , który by się Tobą zainteresował - czyli taki , jakiego jeszcze nie spotkałaś jezyk.gif xx Tylko GDZIE takiego znaleźć ??? Takich mężczyzn już nie ma a jeśli nawet- to chyba są "na wymarciu :P

Gość gość
tak , wiem , to jest problem pięknych kobiet jest mnóstwo , inteligentnych coraz więcej , a facetów odpowiednich coraz mniej i to jest problem społeczny jak i to , że kobiet zaczyna być więcej niż mężczyzn :P dlatego na jednego odpowiedniego faceta , przypada kilkaset kobiet , które by go chciały :P

Gość Teppic No1
Wpadł wczoraj o 21:00 na Kafe jakiś przegryw i spłodził 3 tematy-horrorki, bez sensu, logiki i nastawione na czysty, dość prymitywny trolling. Płacą ci za to, pajacu?