Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić gdy facet który się o mnie starał

Polecane posty

Gość gość

przestał juz o mnie zabiegać? nie odtrącałam go ale trzymałam go trochę na dystans, przytulamy się do siebie mówił wcześniej ze nikogo nie szuka ze ma mnie ale teraz już nie ma tego co wcześniej mam wrażenie ze się mną znudził co zrobić? przestać się odzywać i zniknąć?

Gość ginalolka
Z tego wynika, ze jemu nie zależy, a ty w strachu, ze zwieje :D

Gość gość
masz to na co zasłużyłaś , trzymałaś go na dystans to teraz facet potrzyma ciebie na dystans . Przekonasz się jak to smakuje.

Gość gość
a co miałam rzucać się od razu na niego? potem byłoby ze jestem łatwa i znudziłabym mu się z tego powodu. Nie wiadomo jak postępować z tymi facetami jesteś wylewna to niedobrze jesteś ostrożna tez nie dobrze. Chciałam tylko dobrej rady, czy jemu na mnie zależy czy nie? czy powinnam zniknąć skoro mu nie zależy i dać spokój...

Gość gość
Ja tocmoge Ci dać na przyszłość jedną radę. Jeśli mężczyzna Ci się podoba,to mu to okazujcie nie stosuj dziwnych podchodow, co wypada,a co nie wypada i co "powinnaś". Podoba Ci się,nie zawracaj sobie tymi bzdetami gitary. Do łóżka nikt Ci iść nie każe, a tylko tak masz okazję przekonać się jakie mężczyzna ma zamiary i go poznać . Nie uprawiając gierek . Mężczyźni to ludzie, czują i mają swoją dumę.

Gość gość
Ej ty wyzej to ja zaczynam dzialac jarek oszaleje z radosci

Gość gość
Jarek napisze ci list milosny mam adres :)

Gość gość
Ja nie bawie ja znam twoj adres przyjade do ciebie

Gość gość
Pewnie zależało mu tylko na seksie a jak zobaczył że nie jesteś łatwa to odpuścil i będzie szukał łatwiejszej zdobyczy.

Gość gość
Są dwie mozliwosci: albo w miare poznawania Ciebie coś mu w Tobie nie przypasowalo albo bylas niedostępna zbtt dkugo. Faceci kubia zdobywać ale zdobywanie nie polega na wiecznej niedostępności i jeski on za służy to musi iść w dobrą stronę bo inaczej zdemotywuje

Gość gość
Może już kręci z inną. Za facetem nie trafisz. Zapomnij, zainteresuj się kimś innym

Gość gość
ale on cały czas chce mieć ze mną kontakt mimo swojej oziębłości nie wiem o co mu chodzi

Gość gość
I co z tego, może chce ciągnąć dwie sroki za ogon, póki co trzyma Cie w rezerwie ale już flirtuje z inną (więc teraz jej poświęcenia więcej, uwagi) a jak z tamtą mu nie wyjdzie to,, wroci" do Ciebie żeby mieć kogo por... C. Opowiedz coś więcej, seks już był? Czy tylko czułości? I w jaki sposób trzymałas dystans? W ogóle jak on się zachowywał

Gość gość
Kolejna Polka-kretynka, która "trzyma na dystans", a potem zdziwiona.

Gość gość
Może nie widział twoich starań? Przeanalizuj swoje zachowanie, gesty i to co mu powiedziałas w ostatnim czasie ;) Gdzieś jest błąd skoro on się odsunal to jest coś na rzeczy.