Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie ze wsi

Polecane posty

Gość gość

Ale Ci ludzie z wiochy wiecznie niezadowoleni.Niedor****ne baby,sfrustrowani starzy,wylyniali mężowie.Ciągle kogoś obgadują.Żałosne

Gość gość
A ty pisząc tutaj powyższe słowa nie obgadujesz ? Znaczy też jesteś ze wsi ...a wiesz że słaby ten ptak co do własnego gniazda ssra.

Gość gość
Mają energie bo jedzą jajka z wolnego wybiegu :-P

Gość gość
14.31-tak...pochodzę ze wsi Gdańsk.Przeprowadziłam się do wiejskiej miejscowości i obgadują mnie.W mieście tego nie doświadczyłam.Uzasadnione.

Gość gość
Na wsi jest super ale tylko w lato. Teraz to można skisnąć siedząc w domu. Ziąb, deszcz, błoto. Tylko siedzieć i drinki walić. To dlatego na wsiach jest tyle pijaków.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
Czemu idioc***iszecie że na wsi ludzie są źli i okropni przestańcie te bzdury pisać ciągle na ludzi ze wsi najeżdżacie czemu? Piszecie że ludzie ze wsi wszystko i wszystkich obgadują i doope każdemu obrabiają skąd wy takie bzdury wzieliscie? Ja mieszkam całe życie na wsi w okolicach Namysłowa i co? I nikt mnie nie obgaduje moi sąsiedzi nie interesują się życiem swoich sąsiadów rzadko ze sobą rozmawiają i nikt nic o nikim nie wie mnie nikt nie obgadał u mnie na wsi prawie nikt albo nikt nikogo nie obgaduje z mieszkańcami innej części wsi się nie spotykam oni ze mną też znam ich tylko z nazwiska z widzenia rzadziej z imienia i to tyle nic o nich nie wiem oni o mnie też nie więc skończcie pisać te bzdury o rzekomych plotkach i obrabianiu doopy na wsi co to za bzdury? Wkurza mnie to!!!

I obale kolejny stereotyp bo twierdzicie że ludzie na wsi trzymają psy na łańcuchu akurat to mit w mojej wsi nikt nie trzyma psów na łańcuchu co wy za bzdury gadacie?

Gość gość
Namysłów twoje zdanie każdy ma i tak w doopie. Nie wysilaj się.

Gość gość
Pochodzę ze wsi i nie zgadzam się

16:22 idioto każdy moje zdanie ma w doopie tak? Mieszkam na wsi i chyba lepiej wiem i takie bzdury o rzekomych plotkach na wsi mnie wkurzają bo to bzdura ani w mojej wsi ani w okolicznych wsiach nikt nikogo nie obgaduje i nie ma plotek

16:24 nie zgadzasz się?piszesz ze na wsi są plotki i obgadywanie tak? To czemu ja mieszkając całe życie na wsi nie spotkałem się z plotkami i obgadywaniem na wsi? Więc nie wciskaj mi kitów kretynko

Gość gość
Namysłów twoje miejsce jest w szpitalu psychiatrycznym.

I wsadzasz każdą wieś do jednego worka i piszesz że na wsi jest nudno tak? Ja znam taką wieś niedaleko mojej która jest 70 km od Najbliższego dużego miasta i jest pod małym kilkunastotysięcznym miasteczkiem i w tej wsi właśnie powstaje galeria handlowa ze sklepami w środku pod dachem na 50 sklepów i z kinem na 5 sal kinowych i lodowiskiem to bogata gmina z najniższym bezrobociem w Polsce gdzie w każdej z tych wsi są ogromne zakłady stolarskie i praca tam sama szuka pracowników a nie odwrotnie

I ta Wieś to baranów a ta budowana galeria handlowa to Quick park Kępno z 5 salowym kinem OH kino poczytaj o tym w Google jak nie wierzysz stamtąd do najbliższego dużego miasta Wrocław jest 70 km

Gość Daniel 25
Namysłów, sądząc po tobie , ty na tej wsi pod Namysłowem nie wychodzisz z domu , to jak ci mają obrabiać d**e , jak wiecznie siedzisz przed komputerem ?.

I ta Wieś baranów jest pod miastem Kępno, Kępno to takie 14 tysięczne miasteczko 70 km od Wrocławia 65 km od Kalisza i 90 km od Opola i to są najbliższe większe miasta dla baranowa wpisz sobie w Google baranów (woj wielkopolskie)

16:37 wychodzę z domu kretynie i to bardzo często spotykam się ze znajomymi i ja tyle rzeczy robiłem i tyle głupot w życiu i oprócz moich znajomych którzy to widzieli te moje głupoty nikt inny na wsi i sąsiednich wsiach nic o mnie nie wie i innych osób w mojej wsi i okolicy nikt nie obgaduje ludzie u mnie nie plotkują mam fajnych sąsiadów którzy nie siedzą w oknie i nikogo nie obgadują i co?przestańcie pisać bzdury że na wsi to tylko plotki plotki i plotki to bzdura i takie bzdury mnie wkurzają mieszkam na wsi i lepiej wiem od ciebie!!!

I co zatkało cię?

Gość Daniel 25
Masz znajomych , a siedzisz wiecznie przed komputerem , wątpliwe to .

Gość Daniel 25
A tak na marginesie, często piszesz o Namysłowie twoim , napisz mi , po co to ludziom do wiadomości , co tam jest, itd ?. Tak samo teraz piszesz o Szczecinie, a jesteś pewnie z opolskiego , i wiesz co tam się dzieje , po co ci to . Chyba że się tym interesujesz , bo ludzi to jakoś nie interesuje .