Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka        słowianka

Karuzela

Polecane posty

Gość słodka        słowianka

NOWY W MIEŚCIE TO PEDOFIL

Gość Pł
Najważniejsze że Niestała ma zaјebiste cycki 🖐️

Gość gość
w wieku 44 lat niestala już ma zwisy a nie cycki.

Gość gość
niestety nie da się cofnąć w tym tygodniu w czwartek o godzinie 12:28

Gość Nowy w mieście
I tu cię mamy. Tonący brzytwy się chwyta. Jak już pozwoliłeś sobie na podszywanie się pod Panią Słowiankę to osiągnąłeś zero. Jesteś tu bezwartościowym człowiekiem i mam nadzieję że się to szybki zmieni. Zdaję sobie sprawę, że to stara wersja karuzeli, ale mi taka właśnie wpadła. ;)

To teraz wiem dlaczego Płock się zalogował. :D Ma nadzieję wyłudzić coś więcej ;) A Niestała w cale nie jest taka z kamienia . I tak mamy obraz, "kobiety do rany" przyłóż a już chyba wszyscy zainteresowani wiedzą, że współpracowała z Widmem I tak ochoczo zakłada kolejne karuzele, by się odgryźć na niedoszłym kochanku, który i tak dostawał mocne wpieṛdol od Mtuzalema W tym momencie gowno wpada w wentylator i zaczynają się wyzwiska od pedofilów. Gwiazdorek bije brawo, ale nie jest tak do końca przekonany, czy tak powinno się tyrać. W pamięci ma ma to jak włóczyłem jego kafeteryjne truchło za swoim rydwanem. Teraz wygrywa życie, ale nie zapomina , ale jak mu się podwinie noga, czego Mu nie życzę, to ruszy na mnie z furią, która na pewno nie będzie przypominać tej pedofilskiej nagonki od Krzysztofa i jego klakierów. :O

Gość gość
Haha stary bałucki mitomanie że kiedy niby wlokłeś Gwiazdorka za rydwanem? jedyne co możesz za sobą wlec to sznurowadła od klapków kubota 😴

Gość gość
Pedofil Nowy zwariował do reszty i plecie głupoty :classic_cool:

Gość gość123132
Mam małego siusiaka i białego anusa :classic_cool: Nowy chcesz zobaczyć? :classic_cool:

To już nie można sobie pomitomanić zgniła pomarańczo. Uderzyłem tylko w stół. Nie wstyd ci tak pisać Płyniesz jak g****o z nurtem potoku aż od czasu do czasu zabłyśniesz tym że w dụpie byłeś i gọ́wno widziałeś. Chyba, że masz bana , wtedy to inna historia i nic mi do tego. Bałuty pozdrawiają Polskę. x Dla niezorientowanych, bo to wiedza niepotrzebna do życia, to jedna z dzielnic Łodzi. :) 🖐️

gość123132 dziś "Mam małego siusiaka..." x Może innym razem. :) Do tego czasu zmierz sobie go dokładnie, jak ma więcej niż jedenaście centymetrów, to wygrałeś. I mamy po zawodach ;)

Gość gość123132
Podszywy maja ból du/py :)

gość dziś "...zwariował do reszty i plecie głupoty " x Na tym spokojnie mogłeś skończyć. Myślisz że na pagonach dorobisz sobie gwiazdkę wyzywając mnie od pedofila. Bawi cię to? :O I tu nie chodzi o mnie. To poważna sprawa, którą bagatelizujesz jakby ci na tym zależało. :O Ktoś powinien mieć cię na oku, bo jak mi odbija, to idzie rykoszetem i lula kończy żywot w płocie. Wilk i owce całe, no może ktoś się popłacze, ale to w wyjątkowych okolicznościach a ty rzucasz pod adresem ludzi poważne oskarżenia. Mając tylko za dowód swoje osrane majtki, jak zobaczysz mój nick, który wozi się po tym forume jak u siebie na Bałutach ;) x Żegnam z tego wulgarnego podszywu karuzeli 🖐️

Tym razem nic o Tobie nie było Płock a musiałeś zaistnieć. Jak zwykle z tekstem niedopieszczonego marudy. Chociaż raz mógłbyś na mnie napluć, tak raz z prawdziwego zdarzenia a nie wiecznie robisz to pod wiatr. Gdyby nie to, że w końcu dałeś się namówić i piszesz jak poważny zalogowany user, pewnie bym Cię zignorował i może nie tym razem, bo już się wypisałem, to wypluję pod Twoim adresem jakiś stosowny złośliwy komentarz. ;) 🖐️