Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedronka i Lidl to najgorsze sklepy, wcale nie jest tam najtaniej, niska jakość

Polecane posty

Gość gość

zauwazam, ze w takim kauflandzie czy auchanie jest taniej niz tej obrzydliwej biedronce...i produkty markowe np 4 pizze oetkera w cenie 2, kupilam facetowi żele do golenia gillette 2 cenie 1 za 12 zł, moge tak wymieniac, po co wy do tej śmierdzącej biedronki chodzicie, nie rozumiem...i ci smieszni ludzie ktorzy zbierają naklejki zeby dostac jakiegoś miśka świeżaka, no kurde debile

Gość gość
Zgadzam sie. W Biedronce wszystko jest gorszej jakosci. Zdecydowanie wole kaufland czy auchan ceny te same a towar lepszy. Laysy z biedronki normalnie tragedia.. margaryna roslinna ma zupelnie inny smak, gorszy.. i tak mozna wymieniac bez konca

Gość gość
faktycznie laysu z biedronki są obrzydliwe, jakość porównywalna z top chipsami biedronkowymi, cienkie tłuste, połamane, widać ze robione z odpadków nie pamietam kiedy robilam ostatnio zakupy w biedronce, tam nic ciekawego nie ma, ceny tez nie są najnizsze od lat

Gość gość
Biedronka, Lidl to sa tylko dyskonty, a nie normalne sklepy. Czego oczekujecie od dyskontu? Jakosci? Porzadku? Lepszych towarow? tego tam nie maja, bo nie ta klientela.

Gość gość
Bo do Biedronki mam 3 min a do Auchan półtorej godziny?

Gość gość
To masz pecha. Zero wyboru.

Gość gość
W Auchanie jest fajny wybor towarow.

Gość Androida8
Uuu a czemu to taki jest straszny atak na te oba sklepy ;) Wygląda to tak jakby cos było na rzeczy . Ja powiem szczerze ,ze kupuję tam , gdzie mi wygodniei gdzie mam najbliżej . poza tym wszystko zalezy w jakiej lokalizacji jest np Biedronka czy lidl . Ja akurat mieszkam na bardzo fajnym osiedlu , a co za tym idzie ,ze klienci również są w porządku ( nie ma tu jakiejś patologii ) . Poza tym do biedronki mam najblizej i towar tu jest zawsze bardzo dobry . Jedyne co mam ostatnio jeśli chodzi o jakiekolwiek zastrzeżenia to są to Ciastka paryskie delicje - które wczesniej były bardzo dobre , tak od pewnego czasu są zwyczajnie niedobre . Mam tu namyśli biszkopt oraz galaretkę . Polewę czekoladową również . Po prostu czuć ,ze coś zmienili z bardzo dobrych ciastek na gorsze.