Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które imiona są według was lepsze ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w bliźniaczej ciąży, no i ja z mężem mamy 4 różne propozycje, mój mąż nazwałby dzieci Dawid i Marcelina, mi bardziej podobają się Oliwia i Maciek, a może wy macie jakieś ciekawe propozycje ? Jakbyście nazwali dzieci, oczywiście nie piszcie tutaj o Dżesice i Brajanku.

Gość gość
twoja propozcja lepsza marcelina to jakies nowoczesne gó-wniane imie, dobre dla prostytutki

Gość gość
Marta i Artur albo Marta i Przemek.

Gość gość
Karolina i Slawomir Joanna i Adam Dominika.i Karol

Gość gość
Mnie się bardziej podobają typy męża - chyba mniej oklepane jednak, chociaż Dawid miał swoje lata świetności, ale chyba dość dawno.

Gość gość
Od męża Dawid, od Ciebie Oliwia i jest sprawiedliwie;)

Gość gość
Lech i Jaroslaw jedno dziecko niech będzie transgenderowe

Gość gość
Dawid paskudnie Oliwia tak samo. Maciek to fajne imie, Marcelina nie w moim typie ale moze byc. Moze Maciek i Marcelina i bedzie kompromisowo.

Gość gość
21:49 Nie wiem czy to bylby dobry kompromis, bo to oznaczałoby, że córka nazywałaby się tak jak chce mój mąż, a syn tak jak ja, a nie oszukujmy się, że lepszy kompromis byłby gdyby to mąż nazwał syna, a ja córkę, ze względu na to, że córki są bardziej przywiązane do swoich matek no i im bliżej, a synowie do ojców

Gość gość
Imie ma sie podobac odydwojgu. A nie ze kompromis ze ty corke bo sa bardziej przywiazane do matek bla bla. Co za bzdura.

Gość gość
bardziej podobają mi się typy męża, Oliwia też ok, Maciej jakoś nie mój typ.. myślę, że powinniście wybrać jedno imię z propozycji męża, a jedno twoje lub poszukać całkiem innych imion, które spodobają się wam obu.. dlaczego piszesz że twój typ musi być dla chłopca? równie dobrze może byc Dawid i Oliwia

Gość gość
Z innych imion moje typy to właśnie Dawid, Igor, Leon / Adrianna, Iga, Łucja, Laura, Róża

Gość gość
1051 Odwrotnie mój typ dla dziewczyny, a męża dla chłopca, a dlaczego ? Napisałam już, że po prostu synowie są bardziej do ojców przywiązani, ze względu na męski rozrywki typu piłka nożna, żużel, sport, komputery, a córki do matek, też z tego samego powodu

Gość gość
Dawid ładnie, a dziewczynce może np Daria, Dominika?

Gość gość
z bylej pracy koleżanka ma kilkuletnie bliźniaki, Lidia i Olaf.

Gość gość
gość dziś Chłopcy bliżej ojca? To ciekawe dlaczego jest tylu maminsynków i córeczek tatusia.

Gość gość
Piszesz o jakis pojedynczych przypadkach, jakos ciężko mi sobie wyobrazić dziewczynę kopiaca piłkę, czy faceta który bawi sie lalkami.

Gość gość
piszesz tak jakby corka byla tylko twoja a syn ojca zastanow sie co mowisz.. a nie slyszalas nigdy o "coreczkach tatusia"?? przy takim podejsciu to nie wiem po co zdecydowalas sie na dzieci

Gość gość
Maciek i Oliwia. Dawid okropne.

Gość gość
Tak słyszałam o córeczkach tatusia, tak jak słyszałam np o gruszkach na wierzbie, po za tym ja nie mówię, że syn jego, a córka moja, ty mnie źle zrozumiałaś, mi chodzi o to, że każda płeć ma swoje odrębne zainteresowania, nie oszukujmy się kobieta to nie jest facet jak i odwrotnie i to jest w 100% normalne, chłopaki nie oglądają seriali, moda ich zupełnie nie interesuje, a dziewczyny nie chodzą na żużel i właśnie to miałam na myśli pisząc o tym przywiązaniu, że jak np mój mąż pójdzie ze swoim synem na żużel, albo będzie kopać piłkę, to, żeby miał tą satysfakcję, że on się nazywa tak jak on chciał, to samo w moim przypadku

Gość gość
Bzdura z tym przywiązaniem . Mam córkę i syna i powiem Ci że syn lepiej dogaduje się że mną a córka z tatą . Podobne charaktery. I wiele w tym prawdy że synuś mamusi i córeczka tatusia.

Gość gość
A imiona powinniście wybrać razem a nie jedno Ty jedno Maz. Bez sensu. A jeżeli chodzi o pytanie to po połowie bo mi z tych podanych imion to bardziej Marcelina i Maciej.

Gość gość
skoro twoje zaiteresowania to seriale i zakupy to się nie ma co dziwić