Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciazy.Niechce tego dziecka.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciazy mam 34lata i jestem u mojej matki bo chcialam pozalatwiac swoje wszystkie sprawy zrobic badania i isc do gina poprosilam meza o przyslanie mi pieniedzy na badania to niechcial wyslac bo powiedzial ze niebedzie utrzymywal mojej matki a moja matka na niego jedzenia niewola nie czuje od niego wsparcia nie dogadujemy sie czuje sie tak jakbym zostala sama w ciazy mysle o aborcji to 9 tydzien dodam jeszcze to ze choruje na schizofremie paradoinalna i ja ta chorobe zatailam przed slubem wiem moja wina a maz jak sie dowiedzial o chorobie to powiedzial mi ze zamowi rzeznika a wczesniej pragnal dziecka bo mowil ze jakbym nie chciala miec dzieci to ze on by sie ze mna nie ozenil i dlatego zgodzilam sie na dziecko.Codziennie mowie nie chce tego dziecka.

Gość gość
Porozmawiaj o tym z psychiatra i psychologiem. To zlozony problem.

Gość gość
To po diabla zachodzilas zeby dalej ta chorobe przeniesc?! Zniszczylas juz na poczatku zycie dziecku ktore prawdopodobnie samo bedzie chore a na pewno bedzie musialo sie uzerac z chora matka!! Idiotka z ciebie!

Gość gość
Z ta choroba mozna zyc a lekow juz niebiore psychiatra mi je odstawil i dal skierowanie do szpitala gdyby mnie maz kochal wspieral to bym sie tak nieczula a on mnie niekocha a dziecko mi zrobil to dlaczego taki jest zmienny dla mnie raz dobry raz zly.