Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska9797

Czy to możliwe, bym była w ciąży?

Polecane posty

Gość Ciekawska9797

Witam, 23 września miałam okres który trwał 5 dni. Zwykle trwa on właśnie tyle lub dzień dłużej. 6 oraz 8 października uprawiałam seks ze swoim partnerem (skończył we mnie), 2 i 9 października również (seks przerywany), mogły to być dni płodne, jednak moje cykle nie są na tyle regularne, bym była pewna na 100%. Co prawda 18 października dostałam okresu, który trwał jedynie 3 dni (czwartego dnia wystąpiło jedynie lekkie plamienie), początkowo krew była rzadsza niż zazwyczaj, jednak pojawiły się również skrzepy. Podejrzewam, że mogło to być plamienie implantacyjne. Do tej pory nie miałam objawów, jedynie lekkie mdłości, co mogło być wytworem wyobraźni oraz zmęczenie, jednak ostatnio pracowałam po 10 godzin dziennie i to również mogło być powodem. Czytając różne artykuły dowiedziałam się, że zdarzają się przypadku ciąży bez objawów, a nawet z okresami (a raczej krwawieniami). Czy to możliwe abym była w ciąży? I czy ktoś wie, czy krwawienie implantacyjne oprócz krótszego trwania bardzo przypominało zwykły okres? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Niemożliwe!!! Ludzie czy wy myślicie że tu wróżki siedzą? Uważasz że to ciaża to zrób test a nie pytaj bez sensu!

Gość gość
zrób test ciążowy...a jeśli chcesz opierać się na dniach płodnych to nie stosuj kalendarzyka. Jest nieskuteczny. Lepszym rozwiązaniem byłby np mikroskop owulacyjny. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę.