Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozmawiać z córką która jest lesbijką?

Polecane posty

Gość gość

Moja córka wyznała mi dzisiaj że woli dziewczyny. Chciałabym wybić jej to jakoś z głowy, jest ładną dziewczyną, chłopaki się za nią oglądają, nie pozwolę na to by zmarnowała sobie życie. Wiadomo że będę ją kochać ze względu na wszystko, ale teraz strach ją nawet do jakiejkolwiek koleżanki puścić. Tu nawet nie chodzi o to że gustuje we własnej płci, ale boję się po prostu że w szkole spotkają ją nieprzyjemności z tego powodu, ludzie bywają okrutni. Co wy byście zrobiły w mojej sytuacji? Czy to może być tylko przejściowy okres? Moja córka ma 17 lat, myślałam że w tym wieku będzie miała już fajnego chłopaka, a tu taki cios...

Gość gość
w tym wieku chlopaka? hhah 17 letnia pipuszka niech sie nie spieszy z chlopcami, chlopiec chce szybko dostac sie do dziurki, a oni maja takie fiu bzdziu ze z obawy przed ciaza beda sie rypcyc analnie i oralnie. wiec uwazaj czego sobie zyczysz, bo moze ja mily chlopiec zbrukac...

Gość gość
jak masz jej takie głupoty gadać to lepiej w ogole nie rozmawiaj, moze zaciągnij ją do zboka w sutannie masakra