Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedziec mu o sponsorach?!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Zakochalam sie , on tez Ale nie dam rady przyznac sie przed chlopakiem ze spałam z 56 letnim tłustym oblechem dla pieniedzy Chce mi sie wyć, moj ukochany jest wrazliwy i brzydzi sie dziwek Jednak wiem ze na klamstwie nic nie zbuduje Czuje sie jak smiec , jestem piekna , jednak co z tego... Boje sie ze sie bedzie mna brzydzil Milczec czy powiedziec?

Gość 0rk
Powiesz czy nie to ten związek nie przetrwa. Lepiej szukaj takiego co to zaakceptuje bo jak się będziesz z tym kryć a później wyjdzie to będzie straszna bieda dla wszystkich łącznie z ewentualnymi dziećmi.

Gość gość
Nie dawalam na prawo i lewo nie dla torebki i butow, znecano sie nade mna w pracy i w domu , szukalam pomocy mam dopiero 21 lat , wymiotowalam po wszystkim :(

Gość 0rk
Prostytucja, to prostytucja.

Gość gość
Nie chce życ bez niego , to ten jedyny Kocham go ... Latwo oceniac

Żona mojego znajomego, wspaniała kobieta, była z bardzo biednej wieloletniej rodziny i od najmłodszego pracowała i studiowała. Z początku nawet na 2 etaty. Ty wolałaś d*******y za pieniądze. Sam jestem z dobrego katolickiego domu w którym połamano mi na grzbiecie wiele kijów i codziennie powtarzano, że jestem nic nie warty. Od 18tki utrzymywałem się uczciwie sam nie chodząc na białe tanga czy inne dancingi szukać pań chętnych do sponsorowania młodego ogiera. Teraz zarabiam przyzwoicie i robię jaką taka karierę. Tak, łatwo mi ocenić bo mam porównanie. Ja mogę bez wstydu spojrzeć w lustro , a ty zawsze będziesz się bała czy twój chłopak nie dowie się o twojej przeszłości.

Gość gość
Również byłem w trudnej sytuacji, ale du/py nie dawałem. Zracjonalizujesz sobie swe postępowanie i bedzie ok, przecież jesteś kobietą to dasz radę.