Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila995

O co może mu chodzić? I co z tym robic?

Polecane posty

Gość Kamila995

Witam, mam problem. Obecnie jestem w 3 klasie licealnej. Od ok. miesiąca zauważyłam ze chłopak z 1 klasy wpatruje się we mnie gdy się mijamy. Wyglada to tak ze przechodząc kolo mnie patrzy mi się prosto w oczy. Gdy stoi z kolegami opiera się o ścianę i dalej się wpatruje. Sama zaczęłam czuć coś dziwnego gdy go widzę.czuje jakby chemię? Coś jakby przywiązanie jakbyśmy się skądś znali. Cały czas fantazjuję jak to by było być z nim w związku, w małżeństwie... ale to daleka droga. Teraz pytanie do was co oznacza zachowanie z jego strony? I co mam dalej robic??? Dla złosnikow dodam ze nie mam nic złego na twarzy co mogło by być powodem spojrzeń. :)

Gość Kamila995
Zapomniałam... do tej pory przeważnie ja pierwsza spuszczałam wzrok a nawet olewałam jakikolwiek kontakt wzrokowy. A teraz gdy go widzę nie kontroluję kiedy pojawia mi się uśmiech na twarzy

Gość gość
nawet gdybyś mu si ę podobała,to myslisz,że dałby radę zaspokoić twoją wyposzczoną i dojrzałą cipkę

Gość gość
to gówniarz,a ty jestes samicą,która potrzebuję wielką twardą łodyg ę,żebyś mogła szczytować,a on co, pogrzebie trochę palcem,pewnie nawet nie poliże,wystarczy ci to ?

Gość Kamila995
Chodzi mi o uczucie. On jest w moim wieku podobno

Gość gość
co masz psie do mojej 29 letniej pochwy? :D ciasna jak dawniej ... przypominam ze mam dzisiaj owulacje wiec w te 3 dni w miesiacu mozesz byc do mnie dopuszczony.. ani pozniej , ani przed nawet nie pomysle o seksie

Gość gość
no chyba,że to czarnuch,murzyn znaczy się,to wtedy tak,podobno nawet mali murzyni mają się czym pochwalić

Gość gość
w twoim wieku ? kamila wez to jakiś leser:-D on w pierwszej ty w trzeciej łaaaaa miej ambicję,honor,k***a szanuj się