Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Universum

Może ktoś polecić jakąś fajną i lekką komedie?

Polecane posty

21:57 zaraz poszukam tego. Cwaniaka nie, ma zbyt duże fazy na dziwne prowokacje i to związane z niemowlakami. Zbyt duże ryzyko Biceps sie nadaje, ma fajną klatę :D

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
W Opolu są 3 kina wielosalowe kino Helios, Kino studio, Kino Meduza :)

Gość gość
Universum dziś Już wiem, zrobię sobie dziecko z Szeryfem smiech.gif x No pisz takie rzeczy, pisz, a potem biorą mnie za faceta i przestają się ze mną kolegować :-O Dobra, ale rozumiem że to skutki wysokiej temperatury i bredzisz od rzeczy, zresztą to nic nowego :D

Ja bredzę zawsze :D podobno koty zawsze sie kładą na częściach ludzkiego ciała które są chore. Zuza leży na czubku mojej głowy :D przypadek ? Nie sądzę :D Szeryfie jedno w tę czy drugą stronę co to dla Ciebie za różnica, zwali sie na męża Twojego :D

Gość gość
Tak to prawda z tymi kotami i chorobami - mądra zuzia, mądra wie co szwankuje :D Mąż na delegacji, więc nic się nie zwali i przestań juz kombinować, bo Mateusza zawołam.

Ja Mateusza lubię wolę go od Modela :D jest może monotematyczny ale mnie nie wyzywa jak Fajfus :D No to jak chata wolna to ofpalam wrotki i lecę :D No tak biceps jako reproduktor :D

Gość gość
Nie, nie, nie Uni, zostań tam gdzie jesteś i mi tu zarazków nie przywoź, chcesz mi dzieci pozarażać czy pochwalić się gaciami za 200zł :D

Gość gość
Universum dziś Dobra zostanę smiech.gif a ładne masz dzieci? smiech.gif x A tego to nie wiem, nawet nikt im imion nie nadał. No zrozum dziewczyno, to nie takie łatwe jak w simsach.

Gość 43 cm vv bicepsie
Wydaje mi się, że jestem dość płodny ale ja raczej nie nadaje się do roli reproduktora :( Teoretycznie mógłbym spłodzić i setkę dzieci ale przecież musiałbym wziąć za nie wszystkie odpowiedzialność.Nawet jeśli nie wobec prawa to zgodnie z moimi własnymi zasadami.Więc raczej nie odpowiada mi taśmowa produkcja dzieci.🖐️

Gość NAMYSLOW opolskie wojewodztwo
Uniwersum ja teraz idę spać bo zmęczony jestem bo dziś byłem cały dzień w lesie wiesz? Ja dzisiaj cały dzień byłem w lesie i jestem zmęczony, Uniwersum ja jestem już zmęczony i idę spać bo dziś cały dzień byłem w lesie

Gość gość
uniwersum to ty jesteś tą 28 letnią dziewicą starą panną? dobrze kojarze kochanie?

Gość Piortek w tym momencie
Universum rozchyl szeroko nogi i pupe w dniu dzisiejszym i nie tylko w tym momencie.

Gość gość
Universum golisz cipke

Gość gość
Człowiek z magicznym pudełkiem :)