Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Universum

Może ktoś polecić jakąś fajną i lekką komedie?

Polecane posty

20:52 film leci na laptopie a ja z tabletu nadaję tutaj :D nie pójdę póki nie urwie mi sie film :D napisz Szeryfie co u Ciebie :D co robisz? :D 20:53 ooo tego nie widziałam, dzięki

Gość gość
Universum dziś 20:52 film leci na laptopie a ja z tabletu nadaję tutaj smiech.gif nie pójdę póki nie urwie mi sie film smiech.gif x Który ten w głowie czy na lapku? Obecnie zajmuję się doradztwem internetowym :D jak widać idzie mi super. Po za tym stara bieda, bo jak inaczej podsumować fakt, że parę dni temu na kafe, dowiedziałam się, że mam męża i dzieci ;) życie mnie ciągle zaskakuje :D

20:59 ten w głowie :D Ja sie dowiedziałam, że kupuję dżinsy za 200zł zarobione na prostytucji :D Boska i sie wydało kto sie pod Mateusza podszywa :D zapomniałeś sie wylogować padalcu :D

Wiem. Przesłuchałem. Pewnie ten się podszywa pod Namysłowa :D Ale co by nie mówić, to taki styl pisania, jest dość hmm psychodeliczny . Podoba mi sie. :D Lepiej film geniusza Aronofskiego obejrzyj :)

Gość gość
Universum dziś Ja sie dowiedziałam, że kupuję dżinsy za 200zł zarobione na prostytucji smiech.gif x Z kim ja się tu zadaje :D

21:19 ja oszczędna jestem :D szkoda by mi było tyle na spodnie wydać, wolę w empiku przepuścić :D A Tobie Szeryfie dzieciaki nie płaczą :D mają kafeterianie fantazję oj mają :D Boska zaraz poszukam, streść mi proszę o czym to w skrócie, albo nie, poczytam na filmweb

Gość gość
Płaczą, ale co ja im poradzę, musza się same jakoś ogarnąć, anie ciągle "mama i mama" :D

Gość gość
Universum dziś 21:26 wyrodna żona i matka smiech.gif ale chociaż sie nie puszczasz za spodnie jak ja smiech.gif x Wiesz jak to dzieci, uczepią się nóg i człowiek nie da rady nawet się puścić :D

Gość gość
Universum dziś Nie wiwm właśnie ja jestem starą panną której nikt nie chce smiech.gif umrę bezpotomnie x No to przewalone, nawet nie zakosztujesz przywilejów +500 :D

Gość gość
Universum dziś Zrobię casting na tatusia ale musi zrobić od razu trojaczki, inaczej sie nie opłaca smiech.gif x Trojaczki... a udźwigniesz tyle przez 9 miesięcy? Przemyśl to jeszcze, żeby potem nie było płaczu, że Ci ciężko :D

1500 zł dodatkowo, dam radę :D jeszcze dodatek dla rodzin wielodzietnych :D tylko gdzie jelenia znaleźć? :D 21:46 co to? Boję się kliknąć :D

Gość gość
Jelenia to szukaj w lesie, a Tobie bardziej potrzebny frajer ;p (i jak tam film, co właściwie oglądasz?)

Gość gość
z MODELEM zrób dziecko

O nie! Z całą sympatią do niego muszę napisać, że za bardzo marudny jest :D i dziecinny :D więcej pracy przy nim niż przy dziecku, a 500plus nikt na niego nie da :D bo za mocno wyrośnięty

Gość gość
Universum dziś A co do 500plus to sie jednak rozmyśliłam smiech.gif x Kobieta zmienną jest ;) Uni, nie mam pojęcia gdzie to można w necie zobaczyć, ale z miesiąc temu leciało w TV "Dzika farma" Une ferme sauvage, Francja 2016r. No film jakich mało, a scenki z liskiem i psiakiem .... niesamowite, aż do wzruszenia. Jakbyś kiedyś miała okazje to polecam.

21:57 zaraz poszukam tego. Cwaniaka nie, ma zbyt duże fazy na dziwne prowokacje i to związane z niemowlakami. Zbyt duże ryzyko Biceps sie nadaje, ma fajną klatę :D