Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maleństwo w łóżeczku z wami w pokoju?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam pytanko po jakim czasie zostawiałyście maluszka by spał sam w pokoju np. z elektroniczną nianią? Jak długo dzielicie pokój z dzieckiem? Pozdrawiam,

Gość gość
Mój ma 16 miesięcy i nadal budzi się często (chociaż ostatnich parę dni akurat wcale). Mam twardy sen. Elektroniczna niania by się nie sprawdziła. Póki co inaczej nie będzie.

Gość gość
Z 1 synem prawie rok ale to ze względu na małe. mieszkanie teraz bliznuakki od razu śpią u siebie nasza sypialnia jest obok nie potrzebuje niani budzę się gdy zaczynaja się przebudzac.

Gość gość
Do 11 miesięcy, czyli do czasu skończenia karmienia piersią. Jak karmiłam to łóżeczko-dostawka było wygodne, potem nie było potrzeby więc córka poszła do własnego pokoju :)

Gość gość
Od pierwszego dnia po przyjeździe ze szpitala mały śpi w swoim łóżeczku, w swoim pokoju. Jest dokładnie za ścianą, mamy pootwierane drzwi, więc słyszę, kiedy się obudzi. Karmię piersią, ale nie widzę powodu, dla którego miałabym brać go do naszego łóżka. Budzi się, idę go nakarmić, mam u niego w pokoju wygodny fotel. Po karmieniu odkładam do łóżeczka, zasypia, ja wracam do siebie. I do męża... :)

Gość gość
Starszy spał z nami- tzn. w naszej sypialni, ale w swoim łóżeczku, tak długo jak spał niespokojnie albo budził się w nocy na jedzenie, czyli prawie rok. A to mleko, a to smoczek wypadł... jestem nieprzytomna w nocy i robiło mi różnicę czy mam do niego dwa kroki, czy mam przejść do innego pomieszczenia, zwłaszcza że miejsce na jego pokoik nie było tuż za ścianą i płaczu nie słyszałabym od razu. W łóżku z nami nie spał bo po prostu się bałam i nie mogłam wtedy wypocząć.

Gość gość
Tak samo jak pani z 23.11 tylko ze na karmienie maz przynosil mi mala do lozka bo ja karmilam na lezaco.

Gość gość
Pierwsza córka swoje łóżeczko miala w naszej sypialni przez 2,5 roku. Druga planuje wyprowadzic do jej pokoju kolo roku - jak skończę karmienie piersią.

Gość gość
Mój od samego początku był w swoim pokoju w lozeczku ,ale ja na jakiś czas się przenioslam do jego pokoju na sofe ,mąż wyjechał jak młody miał tydzień to sobie spałam u malucha tak około 2 mies .Mój jak zjadł o 23 to spał do rana tak do 5 czasem do 6 mimo że karmiony był tylko piersią .

Gość gość
Co za dzieci. Moja już pięć miesięcy budzi się co dwie godziny. W dzień też prawie nie śpi :( Wylądowała więc w naszym łóżku, bo po prostu mdlałam już z wyczerpania.

Gość gość
Nasza też zasypia ok.23 a budzi się niestety ok. 5. Niestety, bo ja o tej godzinie jestem najpierw nieprzytomna, a potem już nie zasnę... Na szczęście w dzień sypia, i ja dosypiam z nią... Mam nadzieję, że zanim wrócę do pracy to będzie lepiej.